Atatürk Lisesi'nde zeybek gösterisi ve Ada

 (gözlüklü olan Ada)

İzmir Atatürk Lisesi bu yıl zeybek gösterisini 19 Mayıs'ın 100. yılı nedeniyle bayramda yaptı. Bildiğim kadarıyla 29 Ekim'de vals gösterisinin ardından gerçekleştiriliyordu gösteri. Benim asosyal Ada'm lisede bir açıldı pir açıldı. Son zamanlarda sürekli bir programı var. Arada takılıyoruz bu hafta sonu şunu yapacağız müsait misin diye:)))


Pazar günü sabahtan Ada ile birlikte okula gittim. Malesef bu pazar bölündük biz. Deniz'lerin sınıfı da okul futbol turnuvasında birinci oldu, madalya aldılar. Devrim Deniz'le birlikteydi. Kötü koca makinanın ayarında bir hata yapmış hep flu çekmiş oğluşumu. Neyse çeken birilerinden bulacağım artık.
Ada biraz gergindi ama. Hatalı yapma korkusu vardı. Yüzüne de yansıdı gerginliği. Gösteriden bir kaç kare paylaşayım bugün. 



Tek olduğum için hem fotoğraf hem video zor olacaktı. Oradaki bir öğrenciden rica ettim cep telefonumdan video çekti. Gösterinin videosunu da Deniz'in youtube kanalından paylaşayım.
Seyretmek isterseniz gösteri görüntüleri burada.

Yorumlar

  1. izlediim çokooş :) çok ciddiler yaaa hata yapmamak için hepsi robot gibiii hihihi. maşallah yakışıklıyaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öylelerdi:))) İçlerinde rahatlarda vardı tabiki ama geneli gergindi.

      Sil
  2. ah ne güzel ne harika mürüvetler bunlar ne kadar gurulansanız azdır Allah yollarını şanslarını açık etsin inşallah bu pırıl pırıl gençlerin..resimler de bir harika olmuş...sevgilerimle....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin. Teşekkür ederim:))) İlk bu liseyi kazandığında vals ekibinde olmasını çok istemiştim ama Ada asosyal olduğundan hiç umudum yoktu. Ekibe girdiğini söylediğinde çok şaşırmıştım. 29 Ekim'de valsleri var.

      Sil
  3. Ne güzel yaa tebrikler tüm çocuklara 😊

    YanıtlaSil
  4. oyy oy ne güzel zeybek çekiyolar..🙂 Atatürk lisesini bilyom,bazen geçeriz odan, orda sınava da gimiştim ama çooook sene önce,iyi geçmişti sınavımız.. videoyu da izledim,harika performans sergilemişler,tebrik ederimm..😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Ertuğrul Bey. İzmir'in köklü liselerinden. Bu tür günlerde çok duyarlılar. Güel etkinliklere imza atıyorlar.

      Sil
  5. Sosyal faaliyetlerde yer almak güzeldir. Kişiyi daha girişken yapar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ada'yı tanıyon öğrentmenleri ya da diğer kişiler çok şaşırıyorlar. O kadar içe dönüktü ki. Şimdi kabak çiçeği gibi açıldı. Bize biraz aşır geliyor hatta. Alışmamışız ya...

      Sil
  6. Gençlik işte,bağlasan durmazlar artık..

    YanıtlaSil
  7. ne güzel olmuş gösteriler böyle bayram kutlamalarına bayılıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben eskiden çok giderdim. Çocuklar büyüdükçe artık dahil olmadıklarından gitmiyordum ne zamandır.

      Sil
  8. İzmir Atatürk lisesi köklü okullardan birisi. Nice değer yetiştirmiş bir okul. benim yeğenim de Bu okuldan mezun. Yaptıkları her şey başlı başına bir olay. harikasınız gençler

    YanıtlaSil
  9. Merhaba Bloğum yenidir destek olursanız sevinirim. Sizi takip ettim. Sizi de bekliyorum. Bi çay a buyrun

    YanıtlaSil
  10. ikiye bölünmüşsünüz mecburen. Biriniz Ada'ya, biriniz Deniz'e.. İnsan her anlarında yanlarında olmak istiyor ama olmuyor işte bazen. Bir de resimler flu olunca..:) Neyse.. Da çok güzel günleri olur inşallah..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya sorma fotoğraf işini. Zaten aklım küçükte kalmıştı. Hatta daha önce Deniz'le konuşurken "sen babamn çektiklerini beğenmezsin" demişti. Ki Devrim kötü çekmez aslında. Lensin ayarına dikkat etmemiş. Neyse diyelim artık

      Sil
  11. Gösteriyi keyifle izledim. Tebrik ediyorum.
    Lisenin görünümü çok güzel, girişteki sütunlar hemen dikkat çekiyor. Okulun çizgisi daha girişinden anlaşılıyor. Okulunuzla gurur duydum. :)

    YanıtlaSil
  12. Tebrikler. Oğlumda oynuyordu ama artık bıraktı. Uzun seneler folklor oynadı:)

    YanıtlaSil
  13. Tarihi bir bina. 131. yılı yanılmıyorsam bu yıl. Tabiki eklemeler olmuş. Köklü oluşu, belli ailelerin tercihi oluşu etkiliyor bazı şeyleri. Ama malesef çocuklar ve aileler tırmalıyor daha çok.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder