Dost musun Düşman mı?


Bu denli Jean Reno hayranı olup da bu fimi bu kadar yıl izleme olacak iş değil. Belki de iyi olmuş bir taraftan. Cumartesi günü Deniz'in keyfini izlemek film kadar güzeldi çünkü.

Ada bize pek takılmıyor (yaş durumları sanırım) ama Deniz en azından haftada bir akşam birlikte film izlemeyi çok seviyor şu aralar. Seçimlerimi yaparken de buna dikkat ediyorum haliyle. Dediğim gibi bu filmi atlamışım ben. Film 2004 yapımı. İki koca adamın içinde bulunduğu bir komedi. Bir tarafta Jean Reno diğer tarafta Gerard Depardieu.



Yaptıklarıyla etrafını bezdiren Quentin  ve katip Ruby aynı koğuşta bir araya gelirse ne olur? Çok iyi olurmuş. Sadece Ruby'i konuştursun diye yanına Quentin'i koyan hapishane yönetimi başarılı olamaz. Ancak Quentin kendine bir arkadaş edinir. Ya da o öyle kabul eder.

 

Fransızlar bu işi biliyor bence. Şimdiye kadar izlediğim neredeyse tüm Fransız filmlerinden keyif aldım ben. Benim gibi hala izlemediyseniz ve şöyle gülmek, keyifli bir akşam geçirmek istiyorsanız mutlaka izleyin derim.


Yorumlar

  1. Gülme garanti diyorsan bakarız tabisi de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz çok eğlendik. Ama her zaman derim kitap ve film tavsiyesi zor iş. Zevkler çok değişken oluyor.

      Sil
  2. Bak bu filmi ben de izlememişim, hatta hiç duymamışım...
    İzlenmelik bir filmmiş ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demek tek değilmişim. İzle bence Oytun' da sever sanırım. Aksiyon var komedi var...

      Sil
  3. Jean Reno varsa film ya komiktir ya aksiyonludur yada her ikisi birden..✔😊

    YanıtlaSil
  4. Eski bir film ama izlememisim. Nette bulursam bakayim severim bu oyunculari 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de atlamışım bu filmi. Çocukların da izleybileceği bir film olması iyi. içinde biraz sileh görüntüleri var tabiki ama o kadar abartı gelmedi bana.

      Sil

Yorum Gönder