İzmir'in doğum günü ve muhteşem gösteri

 9 Eylül İzmir'in kurtuluşu. Her yıl olduğu gibi bu yıl da çok güzel etkinliklere imza atılmıştı. Solo Türk ve Türk Yıldızları bizim (ya da benim) özellikle ilgimizi çekti. Daha önce görmediğimiz bir gösteri ve benim için yeni bir çekim deneyimi.

Aşırı kalabalık, önceden gidip ayakta bekleme, sıkışıklık, havaya kalkan cep telefonlarının görüntüyü engellemesi, nedense tahammülsüz ve sinirli insanlar gibi yan etkileri olsa da keyifliydi.

Bu iki kare Solo Türk'ten. Tek bir uçak 20dk kadar gösteri uçuşu yaptı. Bir ara çok alçalacak dendi tabiki makinamı hazırladım ama ne zaman önümden geçti anlamadım bile. O derece hızlıydılar kimi zaman.



Türk Yıldızları 7 uçaktan oluşuyor. Arkalarında bıraktıkları renkli duman ve sayı fazlalığı görsel şovu kesinlikle arttırıyor. Bazı kareler seçtim çektiklerimden. 100'e yakın çekim yapmışım da artık bakılacaklar....




Ben karşıdan geliyorlar arka dumanlarıyla dikey çekerim diye makinamı öyle ayarladım yaplara açılınca bastım ya denklanşöre. Keşke yatay tutsaymışım makinayı karesi bu da.

Yorumlar