Listemin animasyonları


Limonata Tadında Film Maratonu'nda film izleme olayı son hız devam ediyor. Bu aralar Urla ve ev arasında gidip gelme durumumuz var. Devrim'in ablası bebek bakmaya İstanbul'a gitti, biz de oradaki bahçeyi de sulamak, evle ilgilenmek için gidiyoruz. Çok bir iş değil bunlar sonuçta, sabahtan denize gidip öğle sıcağında yapacak bir şey olmaması film olayını gündeme getirdi. Tek sıkıntı internet yok orada. Biz de Deniz'le animasyonlara verdik kendimizi:)))


Pete Ve Ejderhası


 Sevimli bir film Pete ve Ejderhası. Erkek çocuğu annesi olmanın getirdiği bir şey mi bilmiyorum ben ejderhalı filmlerin çoğunu izlemişimdir sanırım. Hep ilgi çeken bir canlı olmuştur bizde ejderhalar ve dinazorlar...
Burada da ailesiyle birlikte kaza geçiren Pete, ormana gider ve onu orada bulan ejderha ile bir dostluk kurar. Yerleşim yerinin bu kadar yakınındaki bir ormanda çocuğun farkedilmesi ise kaçınılmazdır...


Batman Gotham'ın Gaz Lambaları


Batman serisinin animasyon olarak izlediğim ilk filmi bu oldu. konu 19. yüzyılda geçiyor. Bir seri katil kadınları öldürmekte ve işaretler geceleri Batman olarak halkı koruyon kişinin üstünde yoğunlaşmakta.
Belki klasik konu ve sonuç kesin belli ama çok keyifli bir filmdi bence....


Çılgın Hırsız 3





Bu animasyon için ne yazılabilir ki. Her biri diğerinden keyifli tam bir seyirlik. Bu kez Gru ikizi olduğunu öğreniyor ve macera başlıyor. Çok girmeyeyim ayrıntısına. Belki de çoğunuz seyretmiştir bile. Seyretmediyseniz birinisinden başlayarak tavsiye ederim.


Yorumlar