Tatil bitti.....


Benim iskeletor oğlanlar. Devrim de ben de zayıf değiliz. Bizi ailecek görenler bunlara yedirmeyip her şeyi kendimiz tüketiyoruz sanacak:)))


Bir tatil daha bitti. Tatilin kötüsü olur mu? Olmaz sanırım. Biz bol bol yüzdük, yeni yerler keşfettik, epey yol katettik. Bol bol fotoğraflar çektik. Dün akşamdan beri evde bir faaliyet. Haliyle çamaşırlar, tozdan berbat olmuş evi temizleme (camlar kum dökmüş gibi) Devrim baba reçel kaynatıyor şimdi bahçede. Ben fotoğraflarımı bilgisayara aktaracağım diye kaçtım:)))
Yarın da işin tarla kısmı var. Bu sıcakta sulama fena koyacak bize...


Bir kaç su altı karesi ile fotoğraf olayına giriş yapayım dedim. Daha neler çekmişim bakamadım bile. Ama umarım iyi kareler çıkartmışımdır. Fotoğraf anlamında şanssızdık. Knidos'ta fırtına vardı resmen. Çekim zor oldu. Amos'da yıldız pozlayacaktım ama yine aşırı rüzgar. Tripot kurmak mümkün değil. Deniz nedense hep soğuktu bu yıl.



Neyse şimdilik balıklarla baş başa bırakayım sizi. Her ne kadar bizim makinanın performansı nedeniyle çok net olmasa da ne kadar çok oldukları ortada. Suyun altı tam bir görsel şölen. Atın beni denizlere, bırakıp gidin diyesim geliyor her girişimde.

Yorumlar