Marmaris gezisi-Yalancı Boğaz


Bu yıl Marmaris'e giderken amacım bol bol fotoğraf çekmekti. Mümkün olduğuncabunu gerçekleştirdim. Hoş içimde kalanlar olmadı değil. Mesela Amos'ta gece çekimi gibi. Olamadı malesef. Yüzmediğimiz, kum-toprak içinde olmadığımız her an taşıdım makinamı yanımda..

 (Yukarısı Yalancı Boğaz denilen yer. Karşısı Cennet Adası. Karadan geçiş var ama yüzmek için inemiyorsunuz. Ancak teknelerle)

Cumadan iş çıkışı yola çıkmıştık. Malesef Buca Gölet'te meydana gelen orman yangını yüzünden İzmir'den 2 saatte çıkamadık. Yine gitti onca yeşil. Üstelik (muhtemelen imar barışının getirisi) bir inşaat yapımı yüzünden. Tatilin ilk günü yani cumartesi yine bir tatsızlık, Devrim'in iş yerinde sorun çıkmış. Öğleye kadar bilgisayar başında bilgisayar tamir etti!!! Gün büyük oranda bitince ben fotoğraf çekmeye gidelim dedim. Yakındaki Yalancı Boğaz tarafına gittik. Misafir olduğumuz kişi de fotoğrafla ilgileniyor. Devrim de 550d ile çalıştı.

 Yeni oyuncağım ile denemeler yaptık bol bol...





Bu da Cennet Adası'ndan karşı kıyının fotoğrafı. Nimera Mağarası var burada. Biz geçen yıl gezmiştik. Bu yıl da isterdim am vakit kalmadı.


 Ve gün batımı. Her daim keyifli bir manzara.


Yorumlar