Nihayet....


Daha önce paylaşmıştım bir kiracı sorunumuz vardı bizim. Önce minik yalanlarla kendini gösteren sorunlar kira vermeme ve devamında daha ciddi bir sürece kadar gitmişti malesef. Yaptıklarından rahatsız olup tee geçen şubat ayında çıkmasını tlep etmiştik kendisinden. O da bize tamam deyip  mart ayında ev tuttuğu söylemiş ve mayısta evi boşaltacağını belirtmişti. Bu arada nişanlısının yeğeni kız kaçırdı evde sakladı hadi çıkacak dedik. yalanmış.
Ciddi bir yasal süreç sonunda pazartesi kurtulduk. Bu arada semtimizin karakolunun yerini belledik ki bir kaçağı sakladı evde ve tabiki bu kez polise gittik ama neredeyse biz suçlanacağız. Sakladığı kişi küçük yaşta bir kızla birlikte olmuş, güya evlenmiş ama resmi değil. Sanırım hhala polisle sıkıntısı var ki kaçıyor polisten.
Arabanın lastiğine bıçak saplamalar, sürekli küfürler. Tehdit....Sıkıntılı bir süreçti malesef. Tabiki herşeyi polise kanıtlayamıyorsunuz. Bir polis bana açıkça 'yok mu eşinin tanıdığı dövdürsenize bir temiz" dedi mesela. Anahtarı verirken de avukat aracılığıyla tehditlerini sürdürmüş tabiki.
Valla insan tanımak ne zormuş. Yani minicik bir özet geçtim şurada artık insanlardan korkar oldum ben. Yazamadım bir sürü pis laftan, hakaretten sonra pişkin pişkin bize çattığını söylemesi adamın.....

Yorumlar