Çocuklar duvar boyasa kızarız.....


Duvarımın görüntüsü. Kız çocuk odaları gibi oldu:)))


Eski evlerde prizler hep yukarı yapılırmış ya bizimkiler de öyle. Tepelerde sırıtıp duruyor. Burada da priz gözüme kötü göründü, ev haline getiriverdim. Devrim bu kadar şey içinde bir tek onu beğendi...
 



Birkaç hafta önce yaptım bu çalışmayı aslında. Bu aralar ben de bloğunu ihmal edenler kervanına mı katıldım ne azaldı paylaşımlarım. Neyse yine bir geri dönüşümle karşınızdayım. Evdeki eskiler bitince napcam bilmem:)))

Bu ayna gibi şeyler ayna değil aslında. Geçenlerde benim diskim çöktüğünde ve içinde fotoğraf arşivim olduğundan kriz geçirdiğim günlerde Devrim, denemek içine ski disklerden sökmüştü. İçinden çıktı bunlar. Başka parçalarda var aslında onları ne yapacağıma karar veremedim. O sıralarda birkaç disk daha sökünce benim elimde 8 tane oldu bunlardan. Napsam diye epey bir düşündüm, koridora yapayım dedim hoşuma gitmedi. Birden bu şifonyer gözüme takıldı. Boşalttım üstünü, önce sıcak silikonla aynaları yapıştırdım, sonra kenarlarını ahşap boyasıyla boyadım. Dal, yaprak derken oh deşarj oldum:))

Çocuklar duvar boyasa kızarız.  Anne-baba olunca cidden daha bir özgürlük var....

Yorumlar