Deniz sezonu resmen açılmıştır......


 Ani bir kararla Altınköy'e gidince hemen marketten basit birşeyler aldık. Deniz acıktırıyor...


 Deniz missssss.....


Bu da ben......


Bugün Urla'daydık.. Öğlen büyük bir hevesle hazırlandık, denize gireceğiz. Sezonun açılışı hep Urla kıyısında yaparız suyu daha erken ısınıyor. Ama bir gittik ki kıyı şeridi turuncu resmen. (moral bozukluğu ile fotoğrafını çekmemişim bu kötü görüntünün) Deniz anaları yumurtluyormuş.....

Çeşmealtı'na kadar gittik, durum aynı....Moraller yerlerde. Nasıl da hevesliydik ayağımız suya girecek diye...Girebileceğimize inanmadan Altınköy'e gittik. Burası Seferihisar tarafında ve suyu ciddi soğuk olur. Ama bir vardık deniz pırıl pırıl. Giren bir kişi de gördük. Gözümüz de nasıl döndüyse artık attık kendimizi suya:)))

Bana göre su olması gerekenden daha sıcaktı ama Devrim soğuktu diyor. Üşüdüm ama donmadım. Müthiş keyif aldım:))))

Yorumlar

  1. deniz ,güneş özlemişiz,içim açıldı resimleri görünce...seferihisarın suyu gerçekten çok soğuk sığacık tarafında çok üşümüştük..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sığacık tarafında biz de donmuştuk. Bilmiyorum küçük bir koy burası belki ondan fazla üşümedim ben. Ama güzeldi:)))

      Sil
  2. mormenekselerr'e katılmamak elde değil, fotoğraflarınla içimizi açtın. Denizi ve yazı ne kadar çok özlediğimi bir kez daha fark ettim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında bu yıl öyle çok ciddi bir soğuk da yaşamadı İzmir ama ben de özlemişim denizi. Cidden çok seviyorum....

      Sil
  3. Valla ölsem, üstüne para verseler bu mevsimde denize giremem :) Benim girebilmem için karpuz kabuğunun denize düşmesi yetmiyor, orada biraz da pörsümesi gerekiyor:)))))))))) Sıcak sucuyum senin anlayacağım Saadetçim.. Ama girebilene de şapka çıkarmayı ihmal etmiyorum yani:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)))))) Sen sıcak suları seviyorsun. Urla tam sana göre. Bir bir yaz suyunun ılıklığından girememiştik orda......Ama oraların suyu da yeterince temiz olmuyor. Dedemiz orada diye giriyoruz yine de yıllardır hiç keyif almamışımdır Urla'dan ben....Bilimsel bir açıklaması var mı bilmiyorum da Seferihisar tarafı soğuk ama suyu tertemiz. Dibi görmek bana keyif veriyor.

      Sil
  4. ohh maşallah.denizi gördükçe eriyorum özlemden.imrenmedim desem yalan.!keyfiniz daim olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saol:))) Denizsiz bir kentte yaşamak zor, bana göre değil. Hani büyük konuşmamak lazım biliyorum da deniz kokusunu almadan yaşayamazmışım gibi geliyor....

      Sil
  5. Ne denizi bu ayda daha erken değil mi karpuz kabuğu suya düşmedi daha hasta olcanız
    her yıl ilk deniz açılışını siz yapıyorsunuz....
    Fotolar şahane ama keşke deniz analarınıda çekebilseydim çok merak ettim nasıl bir görüntü oluşuyor.......

    YanıtlaSil

Yorum Gönder