Hafta sonu Urla ve yine hastalık....

 Dedeleri çocuklara göre çekmiş koltukları, aralarına da girmiş...Birlikte keyif yapıyorlar

 Bu da Deniz sitili...


Araya giren pek çok şeyden karnelerimizi göstermek için bu hafta sonu gidebildik Urla'ya (bu arada karneleri evde unuttuk) Malum bir yere gidilecek oldu mu her hazırlık anneye düşer. Ben de keyifsiz olduğumdan çocuklara götüreceklerini hazırlayıp girişe koymalarını söylemiştim, oyun daha tatlı geldi. Ödevler de unutuldu!!!!
Neyse bugün erken gelindi ödevler halledildi. Daha önce de başıma gelen şiddetli bir karın ağrısı teslim aldı bu hafta sonu beni. O zaman acile gitmiştik, baktılar anlamadılar. Acilde çok da ilgilenilmiyor aslında. Bu kez yine hafta sonu olduğundan acile gitmek istemedim. Resmen kıvrandım. Tüm hafta sonu neredeyse yatay vaziyetteydim. Cumartesi günü ağrılara dayanamamdan biraz ilacı da kaçırdım sanırım, bugün de onun yan etkileriyle boğuştum gibi. Batın bölgesini çıkarıp atsalar müthiş olacak o dereceyim...Şimdi adamakıllı birini bulup neymiş öğrenmeli....

Yorumlar

  1. cok gecmıs olsun canım ınsallah önemlı bısey cıkmaz..

    YanıtlaSil
  2. ne güzel kareler...dedeler her zaman çok güzel anıları yaşatırlar torunlarına bence....bu arada geçmiş olsun canım..umarım önemli bir şey değildir.yine de ihmal etme bence.sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. çok geçmiş olsun.acaba ne olabilir? umarım yarın doktora gideceksin.merak edeceğim.lütfen kendine dikkat et sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Çok geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim arkadaşlar. Devrim'in hastanede tanıdığı bir hekim var ondan randevu alıp gitmeyi planlıyorum. Değilse ilgilenilmedi mi zaman da boşa gidiyor. Ben zaten doktora gitme özürlüyüm...

    YanıtlaSil
  6. geçmiş olsun ablacım..

    YanıtlaSil
  7. hala gitmedin mi yada randevu almadın mı saadet hanımcım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim ilgine:))yarın için aldım randevu.....

      Sil
  8. oh ne hoş..dedemi özledim çocukluğumu da tabiii bakınca içim gitti.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder