Onur'un doğum günü

 Sanırım paket makinem S.O.S. veriyor......
 Delirmiş çocuklar grubu. Başta da benimkiler....


Onur'un kooocamannn panda pastası. Annesi yapmış....

Ailemizin en küçüğü Onur Ege'nin doğum günü vardı bugün. Aslında yarın 2 yaşını dolduruyor Onur ama hepbirlikte olabilmek adına Serap bugünden kutladı. Okullar yüzünden birbirini daha seyrek görek çocuklar bol bol azdılar, kafa şişirdiler.....

Yorumlar

  1. hayırlı mutlu yaslar dılıyorum onur cuga....hayatının hergunu dogum gunu mutluluguyla gecsın ınsallah...

    YanıtlaSil
  2. onur ege ye tüm sevdikleriyle mutlu huzurlu ve de sağlıklı nice uzun ömürler diliyorum.çocukken bizde kuzenler bir araya gelince coşardık.rahmetli dedem bizim bu halimizi çok severdi.o da bize katılırdı.çeşit çeşit hediyeler verirdi.keşke hayatta olup kızımı da coştursaydı.sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siz ne kadar azardınız bilmiyorum Mihrimah ama bunların hepsi erkek, bir tane kızımız var. ÖYle böyle ses çıkmıyor, ellerinden gelse evin içinde çift kale maç bile yapacaklar....Malesef Onur'un iki dedesi de hayatta değil. Çocukların büyükleriyle birlikte büyümesi bence de çok önemli...

      Sil
  3. Zaman ne çabuk geçiyor değil mi daha dün gibi doğum haberini verdiğin zaman. İyi ki doğmuş mutlu etmiş ailesini maşallah ona. Sağlıkla mutlulukla büyüsün sevdikleriyle birlikte:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fadiş bu yazıyı yazarken sen aklıma geldin biliyor musun. Çok şeker kesinlikle Onur..Bazen ters ters bakıyor paylaşıyorum ya o fotoğraflarını da ama o kadar sessiz, uyumlu ki görsen bayılırsan:)))

      Sil
  4. :)))
    pastada süpermiş ama:) yapan ellere sağlık.
    Onur hep sevdikleriyle olsun inş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Serap çok özenmiş bu yıl. Zaten Arif de (Onur'un abisi) arıza çıkartmış epey, fotoğraf çektirmek bile istemedi. Lezzeti de çok güzeldi pastanın...Teşekkür ederim Hatice:))

      Sil
  5. nice mutlu hayırlı yaşları olsun..

    YanıtlaSil
  6. Oyyy ne şiriin bi pasta olmuuş =))))
    Doğum günü kutlu olsuun =)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder