günün fotoğrafı-kitaplığımız-


Rüzgara Doğru arkadaşımızın düzenlediği etkinlikte kasım ayının 9. günü yanlışlıkla boş kalmıştı. Yanılmıyorsam bu güne ne koyulacağına herkes kendisi karar verecekti. Ben de kooocaman kitaplığımızı resimledim. Bu aralar kitaplarla haşırneşirim ya.
Bu kitaplığı paylaşmıştım ben aslında. Devrim'le birlikte annemin salonundan çıkan eski rabıtalarla yapmıştık. Duvardan duvara kendisi. Öyküsü burada var....Bu arada burada çocukların hikaye kitabı yok onların kütüphanesi ayrı. Yine de ıvır zıvırlarıyla iki rafımı işgal ediyorlar...Devrim'in meslek kitaplarını da alt kata attık:))) Bizim işimize yaramıyor sonuçta....

Yorumlar

  1. Sevgili Rüzgara Doğru 9. günü yanlışlıkla unuttum hata yaptım dedi, o zaman konumuz HATA olsun dedi =) Bilginize.. Kitaplığınız da gerçekten büyükmüüş =)) ve çok şeker, renkli duruyooor =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bak ben atlamışım bu durumu....Teşekkürler bilgi verdiğin için "hata" napsakki düşüneyim bunu ben...

      Sil
  2. ay biliyorum ben bu kitaplığın hikayesini! hatta seni ilk tanıdığım zamanlardaki yazılarından biridir! ne zaman seni kaybetsem bulamasam bu hikaye yazını bulurdum (daha o zamanlar blogum yoktu)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))))evet geri dönüşümdeki en büyük projemizdi. Yaparken pek içime sinmemişti ama yerinde duruşu çok güzel ve kocaman....

      Sil
  3. Çok güzel olmuş kitaplığınız iyi bir değerlendirme olmuş.

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel görünüyor.

    YanıtlaSil
  5. Allah Allah ne güzel kitaplar vardır orada şimdii....

    YanıtlaSil
  6. Hımm iyi bir kütüphane. Keyifli okumalar.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder