bayram kahvaltımız....

 Bayramlarda klasikleşen anne kahvaltımızla başladık düne...Sayımız biraz eksikti. Bir abim Ödemiş'teydi, kızkardeşim'de Çiğli'den öğleden sonra geliyor genelde.

Bayramlaştık, çocuklar harçlıklarını aldılar, şekerlerini yediler, bir güzel azdılar....

Annemin 8 torunu var tek kız Doğa.....

Yorumlar

  1. Anneciğinin en mutlu anlarıdır eminim:) daim olsun.

    Bu fıstık Doğa hanım birazcık seni andırıyor yanılıyormuyum:)

    YanıtlaSil
  2. Babamın çok önemsediği birşeydi sofraya birlikte oturmak. Bayramlarda da birlikte kahvaltı yapmak elbette. Ben mümkün olduğunca bu geleneği çocuklarımla birlikte sürdüreceğim...Annem her daim bizleri çok güzel ağırlar ama dediğin gibi bu anlar O'nun içinde çok özeldir sanırım...
    Doğa tıpkı annesidir aslında. Kopyası gibi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim babam için de çok önemlidir bayram sofraları özellikle bayramın 1. günü kahvaltı sofrası, herşeyi kendi elleriyle hazırlar ama bu sefer böyle olamadı herkes bir yerlerdeydi. Doğa tek kız torun olmanın keyfini sürüyordur sanırım, maşallah çok tatlı gülümsemiş:)

      Sil
    2. umarım diğer bayramda gitmek (gelmek) kısmet olur size.....

      Sil
  3. iyi bayramlar:)
    bizde de böyledir kahvaltı kayınvalidemde öğlen yemeği annem de buluşulur hep birlikte sofraya oturulur bende çok severim inşallah çocuklarımızda devam ettirir.

    YanıtlaSil
  4. bayramda kurulan o sofraları cok sevıyorum insanın büyükleriyle sevdikleriyle neşeyle yedikleri o yemeklerin tadına doyum olmuyor..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder