kelebek detayı....



Nostalji köşeme bir çerçeve daha. Bu kez biraz fazlaca basit oldu. Bu koyu kahverengi ahşap çerçeve elimde zaten vardı. Ama kelebeklerin kondduğu noktada bir ürünün ismi yazılıydı. Boyasamda belli olacağı için uzun zamandır öyle kullanıyordum çerçeveyi. Kelebeklerim konunca üstüne reklam falan kalmadı, pek bir hoş oldu:)))






Sevgili fiamma sormuştu köşenin genel durumunu. Devam eden çalışmalar var ama şimdilik böyle....

Daha önce salonumun başka bir köşesinde asılı duran anne-baba resimlerini de buraya aldım. Onların çerçeveleri de çok eski. Devrim'lerin çatısında bulup tamir etmiştim çok zaman önce. İçlerine de fotoğrafları büyüterek yerleştirmiştim...Devrim'in anne ve babasının resminin altındakide Devrim ve ablası. Onu da çatıda bulup "ben duvarıma asacağım bunu" diye yürütmüştüm birkaç yıl önce.

Yorumlar

  1. çok güzel bir köşe.. bayılırımm..

    YanıtlaSil
  2. Çok hoş bir köşe olmuş.Nostaljik.Kelebek detayı ayrı bir hava katmış.Bu eski dikiş makinelerinin masa ya da dekor olarak kullanılmasına zaten bayılıyorum.Özet olarak tümüyle güzel bir köşe.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eski dikiş makinasını bu şekilde kullanmak evim için yaptığım en güzel şeylerden biri oldu. Hem annemin hatırası hep böyle gözümün önünde olacak hem de hoş bir köşem...Teşekkür ederim Zeynep:)))

      Sil
  3. Nostalji köşesi yapmak... hımmm çok seviyorum ve eskiye özlemim bazan çok fazla olur ama hiç düşünmemiştim. Güzel bir köşe olmuş. Çerçeve de kelebeklerle hoş olmuş. Aslında içindeki resimler yeter miş ama... Keyifle kal.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben aşığım bu eski fotoğraflara. Zaman zaman çıkartır bakardım. Şimdi hep gözümün önünde olacaklar. Çerçevenin içindekiler annemle babam bu arada... Teşekkür ederim Dilek:)))

      Sil
  4. OOO hoooo daha duvar boş, silme doldur bence o köşeyi hani şöyle 3-5 resimi bir arada barındıran antik görünümlü çerçeveler var onlardan ister orası:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de niyetim o bakalım. En büyük sorun evlerden fotoğraf yürütme aşamasında yaşanıyor. Devrim'in eski fotosu pek yok elimde mesela. Çok büyük bir alan değil ama orası. Bir tarafta kolon var hatta. Delmesi biraz sorunlu. Baba Devrimi mızmızlanıyor delme aşamalarında.

      Sil
    2. kolonu delmeye kalkma tack-it diye faber'in yeşil şerit halinde bir ürünü var elinde yuvarlayıp çerçevenin arkasına 2 yerinden yapıştırıyorsun ne duvarın ziya oluyor ne de çivi çakıyorsun çokda dayanıklı üstelik. Fotoları ödünç al benim daha önce yazdığım gibi çoğalt...

      Sil
    3. sıcak silikonla yapıştırdım dün bir tanesini duvara. O dediğini de not alayım alışverişe çıkınca bakarım. Bu sıralar sıcaktan hiçbir yere gidesim yok. Evde ne varsa onlarla idare ediyorum. Hatta ikea'ya gidip ahşap çerçevelerden alacağım ama zor geliyor....

      Sil
  5. bence kelebekli çerçeve sade ama çok güzel olmuş farklı bir hava katmış kelebekler..köşeyede çok yakışmış..bütün resimlerle harika bir köşe yaratmışsınız..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Sevil:)))Bu sıralar kelebeklerden gidiyorum sanki. Daha bitmedi ama çerçeveler bir kaç tane daha var aklımda yapılacak...

      Sil
  6. kelebekler çok doğru bir yere konmuşlar.ellerine sağlık.
    yabancı filmlerde görmüştüm böyle köşeler aile fotoları ama çok kalabalık olurdu genelde. ben de hemen nasıl toz alıyorlar diye düşünürdüm:)))))
    nostalji ve sevgi köşesi.

    canım öneceki postlarda oluşlara bayıldım hele ufaklığın şapkalı pozu çok komikti.
    oğluşları ilk gördüğümden bugüne nasıl da büyüdüler bir iki seneye koca adam olur bunlar:)))
    sağlıkları ve varlıkları hep sizlerle olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Hatice:))) Ben de kalabalık bir köşe istiyorum aslında. Ama başladığım köşem biraz küçük gelecek gibi. Dikiş makinası orada güzel durunca böyle oldu. Tozu alıyorum valla. Hatta biliyorsunuz benim kamyonlarımı hala harfiyat taşıması devam ediyor. Bir de şu günlerde hem hava kuru hem de rüzgar evi günde 3 kez falan siliyorum.

      Maymunluk yapmıştık kahvaltıda o pozlar çıktı Ada şu sıralar çektirmediği için bizi çekti. Deniz bayılıyor komik pozlar çektirmeye.
      Büyüdüler haklısın. Hele Ada koca adam modunda. Halleri duruşu. Öbürü gönüllü bebek:)))

      Sil

Yorum Gönder