yaz'ı çağırmaya devam....




Kabul havalar hala soğuk. Biraz önce baktım dışarısı 11 derece. Ama ben yaptıklarımla yazı çağırmaya karar verdim. Gelsin artık. Sadece İzmir'e değil. Kardan beyaz görmekten bıkmış memleketime. Şöyle güneşe çıkıp, çimlere yayılıp ısınmak istiyorum......

İşte yaz temalı bir çalışma daha. Şu en alttaki karton kutunun dönüşümü. Kendisi yumurta kolisiydi. Genelde pazardan alırım yumurtamı ama olmadığı bir zamanda markete başvurmuştum. Bu kutunun içinde yumurta vardı. Pek tabiki kutu atılmadı.

Önce maviye boyadım kutuyu. Yapıştırdığım kağıda uygun olarak altta bir kısmını da yeşile...Hoşuma giden deniz fenerli masalımsı bir kağıdı  iç tarafına yapıştırdım. Kenarlarını boyayarak tamamladım.

Altkısmına renkli kum yapıştırdım. Deniz kabukları ve minik kağıttan bir gemi...Resimde yıldızlar var. Çok minikler. Ama ben elimdeki peçeteden kestiğim büyük yıldızları da serpiştirdim gökyüzüne. Kapalı balkonumuzda yerini aldı. Açıkcası çok hoşuma giden birşey bu.



Yorumlar

  1. çok güzel olmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

      Sil
  2. Şahane bir değerlendirme:)

    YanıtlaSil
  3. ÇOK BEĞENDİM... ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  4. ayy bakınca cidden yaza olan özlemimi daha bir yoğun yaşadım.çok güzel olmuş.ellerinize sağlık.gelsin yaz gelsin artık!

    YanıtlaSil
  5. Ne güzel bir kutuymuş, yumurta kutusu haaaa... Eh böyle becerikli ellerde böyle güzelleşir işte, harika olmuş Saadetcim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Banu aynen kutuya bak oldum ben de görünce. İçi samanlı falan bir şeydi....
      Teşekkür ederim:))

      Sil
  6. Çok güzel olmuş Saadetciğim, totem yapıyorsun yani hepimiz adına:)) o kağıt kayık fikrine bayıldım bir de minicik içinde not olan bir şişe olsa diye aklımdan geçirdim o panoda:)) Ellerine sağlık...Karton kutuları da atmıyoruz artık bakalım ne olacak halimiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapıyorum valla Şule. Böyle böyle getireceğim yazı:)))

      Şule hep sınırlarımı zorluyorsun ve bu çok hoşuma gidiyor. Ama şişe?? Oyun hamurlarından olur sanırım. Deneyeyim bunu ben....

      Sil
  7. Ellerinize sağlık geri dönüşüm fikrini günlük hayata bu kadar sindirilebilir,tebrikler...

    YanıtlaSil
  8. harikasın, bu desene bayılıyorum çok güzel olmuş. yazı da nasıl özledim offf.

    YanıtlaSil
  9. çok güzel yaa, yazın gelmesini sabırsızlıkla bekleyenlerdenim ben de :) ellerinize sağlık muhteşem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Nesli. Ben Türkiye'nin en batısında bu kadar özlediysem değir blogcu arkadaşlarımı düşünemiyorum bile. Gelsin tez zamanda...

      Sil
  10. Canım ya.. Nasıl da ince ince uğraşmışsın, bu kadar içten çağrılmaya karşı koyamaz da tez zamanda gelir inşallah yaz:)

    YanıtlaSil
  11. nefis olmuş bu.. ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  12. nefis olmuş bu.. ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder