kuşlu kolye uçları






Geçenlerde kıl testere ile yaptığım kesimleri paylaşmıştım. Bir kısımını da boyadığımı belirtmiştim. Kuşluları bunlar işte.
Önce kıl testere ile kestim figürü. Sonra yeni oyuncağım ile zımparaladım. İstediğim yerlere delikler açtım. Küçük olduğundan zorlandım biraz. 6 cm bir şey kendileri. Akrilik boya ile boyadım. Beyaz olanına öyle peçeteden bir kanat eklemek geldi içimden.
emeksensin'e ekledim bakalım...

Yorumlar

  1. Çok güzel olmuş, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Saol Fadiş:)))

    Ben bu yazıyı hazırladıktan sonra önce matkabı sormak aklıma gelmişti bunu taslak olarak bırakmıştım. Şimdi matkap yazısının altında çıktı. Nedenki acaba???

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederim Nilgün:))

    YanıtlaSil
  4. Ellerine sağlık canım.

    YanıtlaSil
  5. Bloglarda ara sıra garip şeyler oluyor :(
    Nasıl tutupta kestin minicik şeyleri pekte güzel olmuş:)

    YanıtlaSil
  6. Ellerine sağlık canım, kesmesi bayağı zordur bu kadar küçük olunca. Bayağı sevdin sen şu kesme işini bu yıl bizi çok güzel şeyler bekliyor desene. Bu kuşlarla alt alta araya boncuklu süslerde yapabilirsin.

    YanıtlaSil
  7. Dilek teşekkür ederim:))

    YanıtlaSil
  8. Banu saol. Zor oldu açıkcası. Ben mengene kullanmayı beceremedim. Bir elimde testere diğeri ile masa kenarında sabitlemeye çalışarak kestim.

    YanıtlaSil
  9. Şule olabilir. bak bu aklıma gelmemişti. Ahşabım bitti işte. Adı neydi bunun da bilmiyorum ki. Çokkkk eskiden Devrim'e aldırmıştım. Bir ara denk getirip gene aldıracağım...

    YanıtlaSil
  10. Pek cici olmuş bu kuşlar. Ellerine sağlık. Beyaza boyayıp, tamamen peçete dekupaj da yapabilirsin desen desen. Çok hoş olur. Hatta, parlak taşlardan yapıştırabiirsin. Özellikle siyahta çok güzel durur:)
    Bol kazançlar canım...

    YanıtlaSil
  11. Minik minik nasıl da uğraşmışsın, eline sağlık:)

    YanıtlaSil
  12. Marifetli peri teşekkür ederim. Güzel yorumun ve fikirlerin için....

    YanıtlaSil
  13. Selma saol. Terapi gibi geldi bana aslında. Her biri ortaya çıktıkça mutlu oldum resmen...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder