Kıl testere ile hepsi,,,,




Bu sıralar pek bir çalışkanım ki sormayın. Sabah sabah çocukları okula bırakmadan yapabildiğim kadar işi bitirip zamanı kendime  ayırmaya çalıyorum.  Zaten erkencidir benimkiler. Kahvaltılarını yaptırıyorum hemencik kalkıp işlerimi hallediyorum. Sabah yürüyüşümü yapıp geliyorum. Biraz nete saygılarımı sunuyorum:)) Yemek vs. derken hobilerimle vakit geçiriyorum sonra.

Bunlar da kıl testere kesimlerim. Ham ham bekliyorlar işte. Kendi kendimi gaza getirdim 4 günde bunları kestim. Aslında büyükleri yapmak çok kolaydı ama küçükler beni oyaladı. Mengene kullanamadım ben bir taraftan objeyi kes bir taraftan diğer elimle sabitle...İki bileğim birden ağrıdı.

Büyükler bittikten sonra elimde kalan küçük parçaları atmaya kıyamadım. "yok ben bunları değerlendirmezsem olmez" deyip son resimdekileri çıkardım ortaya. Bir kaçı boyandı bile aslında. Emeksensin'e ekledim. Büyüklere hiç dokunmadım ama. Ne yapacağım nasıl yapacağım kafamda yok. Sadece içimden kıl testere ile kesmek geldi. Ama çalışırken o testerenin sesiyle nasıl keyif aldım anlatamam:))

Yorumlar

  1. ellerine sağlık emeksensine bakacaktım ama sayfanda link göremedim:(

    YanıtlaSil
  2. Hatice eklememişim haklısın...

    YanıtlaSil
  3. Emeklerine sağlık hem çocuklar hem el işleri hem ev işi Maşallah diyorum

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim Serap hanım. Hobiler dinlenme zamanları aslında. Kafam rahatlıyor onları yaparken...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder