işler çokkkk

 Demiştim ya rutubet diye. geçmedi malesef. Hatta arttı bile. Resmen su damlamaya başlayınca ani bir kararla çocuk odasını değiştirme işine girdik. Daha küçük olan bilgisayar odasının peni yoktu dün onu ısmarladık.
Kendi yaptığımız duvar boyutundaki kitaplığı söktük. Yeni yerine montajladık. 5 gün önce kurduğumuz ranzayı sök-tak. İki odayı birbirine geçir canımız çıktı resmen.

Odaların işi bitti gibi bir tek pen gelecek işte. Onun tozu pisliği...


Benim bilgisayarıma yeni yerinde kablo çekilmediği için laptoptan girdim şimdi. F klavye yazan biri ne işkence çekiyor şu anda anlatamam. Umarım yarın akşama bu işi halleder Devrim. 

Yorumlar

  1. Kolay gelsin.Gerçekten çok kötü nemlenmiş.Çocuk hasta olur tabii ki.Odayı değiştirdiğiniz çok iyi olmuş.

    YanıtlaSil
  2. Fotoğrafı görünce çok üzüldüm adadeniz,çocukların odasının değiştirme fikri isabetli bir karar olmuş.Şu an deniz kenarında bir evde kiracıyız,ve bu kadar akmasada üst kat açık teras olduğu için rutubet var ve sürekli siliyorum,evi tutarken ev sahibi durumu sakladı,kışın camlar açık olacakmış ,kışın cam açık üstelik gece gündüz ilk defa duydum,hergün odayı havalandırıyorum,sirkeli suyla silinmesini tavsiye ettiler bilmem işine yararmı...

    YanıtlaSil
  3. ahh geçmiş olsun yaa. ne yorgunluk ne üzüntü ..ne diyeyim benim önerimi deneyin yine de. yukarıdan acaba bir şey mi patladı?

    YanıtlaSil
  4. kolay gelsin canım bir akıntı bir sürü iş çıkardı sana. oda değiştirmen iyi olmuş ,çocuklar hasta olmasın önemli olan o.

    YanıtlaSil
  5. Kolay gelsin Saadet, epey bir iş bitirmişsiniz..

    YanıtlaSil
  6. ay canım çok üzüldüm kolay gelsin evde tamirat işleri çok zor oluyor vede kışsa ve de evde çocuk varsa allah yardımcın olsun..hızırlar yetişsin denir bizim orda hemencik bitsin sıkıntılı günlerin inşallah

    YanıtlaSil
  7. pembe kekik bu eski foto. şu an daha da kötü.


    Nuray biz sızıntının yerini bulamadık. Artık iyice yıprandı beton sanırım bir kaç yerden damlıyor

    YanıtlaSil
  8. Müjgan teşekkür ederim.


    Şule yeniden kırılacak sanırım. bir başka usta bekliyoruz bakalım...


    Hatice kesinlikle. yeni odaları daha dar. Ada biraz tepki gösterdi ama çare yok...

    YanıtlaSil
  9. Nazan saol...



    Ne güzel bir lafmış. Saol mihrimah:))

    YanıtlaSil
  10. Saadetciğim madem yeniden yapacaksınız ne olur o dediğim sıvıyı alın hem üstten hem alttan sürdünüz mü inan sorun çıkmayacak bir daha böyle. Ben tadilattan önce keşfetmediğime pişmanım.

    YanıtlaSil
  11. Şule alacağız onu zaten. bir bulsalar sorunu. içinde insan olmasa banyoyu tamamen kırıp yapmak bile istiyoruz artık....

    YanıtlaSil
  12. Ah canım ya kolay gelsin zor iş açılmış başına...umarım kısa zamanda herşey yoluna girer,sevgiler,öpüyorum delikanlıları....

    YanıtlaSil

Yorum Gönder