benim kaktüslerim...

 Adını bilmiyorum. Uzadıkça uzuyor. (1.5 metre) Taşıyamıyor kendini artık...


 Açmış hali aşağıda...


 Daha önce bahçe içindeydi. Fazla arsız olunca bahçe dışına taşıdım. Sarı sarı açıyor...

 Parktan yürütmüştüm bunu...


Dün minik kaktüsleri paylaşınca aklıma geldi. Benim kaktüslerimde bunlar işte. Eskiden daha çok vardı çeşidim ama her taşınmada İstanbul'da bir iki bıraka bıraka azalmışlardı. Bu evde yeniden yetiştirmeye başladım. Aslında aklımda olan bir kaç çeşit daha var. Onlardan da dikeceğim. Bence çok özel bir bitki kaktüs...

Yorumlar

  1. canım bu aralar fazla dolaşmıyorum şimdi bir bakınayım dedim kaktüslerine bayıldım bende çok severim.

    şu bebişler için etkinliğe destek veriyorum bende aklıma geleni blogumada yazdım da sana ayrıca gelip yazayım dedim. polar kumaşlardan bot şeklinde dikip bilek kısımlarına bebe lastiği koyabiliriz az önce aklıma böyle bir şey geldi seninde polarlardan elinde varsa deneyebilirsin örgüden daha seri olur sanırım. yarın bir bakayım yakın yerlerde kumaş şeklinde elyaf bulursam içine koyabilirim.

    bir fikir di işte paylaşmak istedim sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Hatice iyi fikir polar olayı. Nedense akıl edememişim ben. Yok ama alırım. Yalnız ben şu anda gönderilerin çok da yerine ulaşmadığına inanıyorum. Ciddi bir koordinasyon sorunu var orada. Onca yapılanlar sahiplerine ulaşmayacaksa biz burada sadece kendimizi rahatlatacağız.

    YanıtlaSil
  3. bana sevgili hülya yorum bırakmış PTT den hiç sıkıntısız gönderiyorlarmış üzerine Van valiliğine diye yazmak kafiymiş.
    aslında bildik biri elden götürüp dağıtacağım dese daha bi içime sinecek ama kış günü o da zor.
    ağustos depreminde bir arkadaşın babası o yıllarda kamyonu vardı maddi manevi ne olursa toplayıp burda kurduğu bir ekiple orada kapı kapı çadırları gezip elden sessizce dağıtmıştı.
    TV seyretmiyorum artık netten haber tekip ediyorum canlı canlı o itiş kakışa yüreğim dayanmıyor:(

    YanıtlaSil

Yorum Gönder