Didim'den azıcık daha!!!!

 Klasiktir. Ada ve babamız mutlaka atlardan iskeleden-dubadan. Ve izin alabildikçe koylara yanaşan teknelerin üst katlarından...


 Su kuşum. Balık gibi çıkmadı hiç. Bu yıl daha bir iyi yüzüyor. Paletleri de geçirdi mi ayağına tutabilene aşkolsun. Kendine bu kadar güven duyması iyi de denizde olunca gözümüz sürekli Ada'yı arıyor.

 Dönüş yolu...

 Devrim'in memleketlilerinden iki gelin adayı vardı ekipte (bu arada saydık 30 tane Yozgat Çiğdemlili vardı) Son gece eğlence yapıldı bu nedenle. (baştan ikinci ve beşinciler evleniyorlar olacaklar)

 Deniz çekti bizi...

 Ada kum oynuyor ben taş-kabuk topluyorum

Kendilerini çoğunlukla zorla denize soktuk. Ama etrafındaki çocuklardan heveslendi simitten kolluğa terfi etti bu yıl:)))

Yorumlar

  1. Seneye iyicene açılır kolluklara geçtiyse, bırakın kendi cesaretlensin hadi gel bizimle falan bile demeyin hatta biraz da ters tepki iyi gelebilir Saadetciğim sen otur burada bekle bizi biz bir yüzüp gelelim gibilerden:)) Ayy ben atlamayı hiç sevmem atlayandan da çok korkarım havuzda bile olsa, baba da örnek olmuş yani:)))

    YanıtlaSil
  2. tekrarıda nasip olsun sağlıkla inş. seneye oda kendini kurtarır:)

    YanıtlaSil
  3. Yok Şule bizimkisine kalsa hiç girmez kıyıda pinekler. Ben hötleyince giriyor, bizimle de açılmak istiyor o zaman. Biraz iteklemek lazım Deniz beyi. Ada tam tersi küçüklükten beri atlar, dalar. Şu anda benden güzel dalıyor dibe. Ki biz göstermedik kendisi buldu doğru tekniği.


    Hatice saol:))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder