güzel gözlüm 10 yaşında


Güzel gözlüm bugün 07.40 itibariyle 10 yaşına girmiş bulunuyor. Kocaman oldu oğluşum artık.....


 Deniz sonrası meyve molası..


 Annem...Hiç sevmez fotoğraf çektirmeyi

Değişmez çaycımız....

Bu yıl doğum gününü Urla'da kutladık. Ramazana az kaldığı için yoğun bir düğün trafiği olunca dayılarımızın gelemeyeceği ortaya çıktı. Sadece Urla ekibi, annem, kardeşim gelecekti. Hadi dedik biz Urla'ya gidelim.
Saban erkenden çok sevdiğimiz Altınköy'e gittik denize. Annem de görsün istedik ki "bir daha buraya gelelim" diyerek sevindirdi bizi. Öğlene kadar bir güzel yüzdük, çocuklar oynadı.
Ardından dedemizin evine çevirdik rotamızı. Hava sıcak olduğu için pasta yapmadım taşırken haşadı çıkabilirdi. Biz de (ki çocuklar daha bir mutlu oldu) pasta dondurmalardan aldık. Ama mum yokmuş koca bir mumu sembolik olarak söndürdüler artık. Ben evden kurabiye, poğoçalarımı yaptım. Orada da kardeşim mercimek köftesi yaptı. Onların tarilerini de veririm kimi gerçekten sevildi çünkü....

Yorumlar

  1. Oğlunuzun doğum günü kutlu olsun, sizi de kutluyorum anneliğinizden dolayı. Günün birinde kocaman boyu, kocaman ayakları ve kalın sesi ile kapıdan girip anneeeee karnım aç diyeceği günleri görmeniz dileğiyle :)

    YanıtlaSil
  2. tarchin çok güzel bir mesaj. Günün birinde o kocaman adamı düşünmek bile o kadar güzel ve heyecan vericiki. Teşekkür ederim:))))

    YanıtlaSil
  3. MAŞALLAH sağlıkla nice uzun yıllar yaşasın inş. yüreğinden geçenleri gerçekleştirdiği bir yaşamı olsun. öpüyorum

    YanıtlaSil
  4. Oğlunuzun nice doğum günlerini hep birlikte sevdiklerinizle kutlayın.Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Doğum gününüz kutlu olsun efendim. Allah nice sağlıklı mutlu ve huzurlu yıllar nasip etsin inşallah ailesiyle birlikte. Sağlıkla kalın.

    YanıtlaSil
  6. Nice yaşlara damatlığınıda görürsün inşallah, bu arada mercimekli köfteyede bayılırım karnım tok ama yinede canım çekti valla....

    YanıtlaSil
  7. Nice yaşlara damatlığınıda görürsün inşallah, bu arada mercimekli köfteyede bayılırım karnım tok ama yinede canım çekti valla....

    YanıtlaSil
  8. Tüm arzularını gerçekleştireceğin dolu dolu bir yıl geçir Denizciğim, tüm sevdiklerinle birlikte:)

    YanıtlaSil
  9. Hatice güzel dileğine amin diyorum...


    Esen, Dilek teşekkür ederim:))


    Meral hanım keşke yakın olabilsek de ikram etseydim:))


    Şule teşekkür ederim:)) büyük olan Ada. Deniz şu benim mızmız, herşeye lafı olan küçük maymunum....

    YanıtlaSil
  10. Ada'nın doğum günü kutlu olsun.Ailesi il birlikte sağlıklı ve mutlu nice seneler dileğiyle..Bu arada boyunun uzayıp, sesinin kalınlaşmasına az kalmış Saadet.

    YanıtlaSil
  11. Teşekkürler Nazan. Evet az kaldı. Zaten şimdiden 36 numara giyiyor mesela. Bu yıl resmen birdenbire büyüdü. Geçen yaz olan kıyafetlerin çoğu küçük geliyor...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder