örgü aplikeli siyah çanta




Üzerini örgü aplikelerle süslediğim siyah  çantama geldi sıra. İnce kadifemsi bir kumaş. İçine astar ve cep te yaptım. Aslında bu çantayı dikmeye başlarken pasaja eklerim diyordum. Ama iç astarının kumaşı çok kaygan dikerken epey zorlandım. Ortadaki resimden de görüldüğü gibi dikiş kusurlarım oldu ben de kendime bıraktım.

Yorumlar

  1. cok güzel olmuş ..kaygan astar yerine daha ince bi kumaşta kullanabilirdiniz.okulda 6 yıl kaygan astarlardan bende cok cektim oyüzden şimdi o astarlara dönüp bakmıyorum bile :) ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil
  2. elerine sağlık canım kaygan astar çalışması zordur gerçekten mutlaka özel bir çalışma gerektirir olurda elinde daha varsa değerlendirmekte istersen mutlaka önceden düzgün bir teyelleme yap daha muntazam olur.

    görüntüsü harika.sağlıkla kullan

    YanıtlaSil
  3. Bunu da hangi arada derede yaptın, hayranım senin hamaratlığına, ellerine sağlık, bence de bunu satma kendin kullan, çünkü çok şekeeeer :)

    YanıtlaSil
  4. ellerine sağlık ne güzel olmuş.güzel günlerde kullan

    YanıtlaSil
  5. Hobihuzur kumaşlar konusunda çok acemiyim. Deneme yanılma yoluyla devam ediyorum şimdilik. Teşekkür ederim:))

    Hatice teşekkürler. Haklısın en büyük kusurum ütüyü yeterince kullanmamak ve pratik yapma ısrarı. Bunu daha bir düzeltmeye çalışıyorum artık.

    YanıtlaSil
  6. Banu teşekkür ederim:)) Duyan da senin yan gelip yatan biri olduğunu sanacak.

    sezobigo saol:))

    YanıtlaSil
  7. Vallahi birbirimize benziyoruz adacığım ütü çok önemli bunu bile bile ben de dikiş arasında çalakalem yapıp kullanmaya üşeniyorum. Çanta güzel olmuş,bence de kendine ayır bunu ve iyi günlerde kullan.

    YanıtlaSil
  8. hobi balkonunun camına da asmış da foto çekmiş.. vay vay vay :)

    ellerine sağlık!

    YanıtlaSil
  9. Şule kesinlikle. Zaten teferruatlı iş dikiş, bir de ütüyü çıkartıyorlar. Ama kullanınca daha güzel olduğu da kesin:))


    Yok Nilgün çıktı benim hobi balkonum olmaktan. Çocukların oldu büyük oranda. Aslında paylaşamıyoruz. Küçük geldi bize balkon Ada büyütelim anne diyor.

    YanıtlaSil
  10. Merhaba!

    Blog sayfamda ziyaret için teşekkür ederiz!
    hoş geldiniz her zaman var!
    Selamlar,

    Norminha

    YanıtlaSil
  11. canım güle güle kullan,eline sağlık

    YanıtlaSil
  12. teşekkür ederim asosh:))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder