dinazorlarımız..


Benimkilerin en sevdiği hayvanlar olan dinazorları da ekledik lisetmize doğal olarak. Bunlar için kalıp bulamadım nette. Bir tane dört ayaklı yaptım kendim kalıp çıkartmaya çalışarak. Eh işte oldu. Ben de filler gibi iki ayaklı yaptm dinazorları.

Yorumlar

  1. Canım ya ellerine sağlık, sen epey bir oyuncak yaptın mutlu olalım çocukları için hepsine teker teker yorum yazamadım ama takipteyim haberin ola:)) Ben bu sefer Tülin Hanım'ın öncülüğünde Lösev'in kampanyasına katıldım fakat oyuncak sayısı konusunda sana yetişmem mümkün değil tabi.. Tekrar ellerine sağlık, öpüyorum:)

    YanıtlaSil
  2. hayranlıkla izliyorum canım harikasın. bu şekilde daha iyi olmuş.
    yandan bakış açısıyla.

    YanıtlaSil
  3. Selma teşekkür ederim. Aynı şehirdeyiz, iletmesi kolay ve sonuçta amaç çocukları sevindirmek olunca Mutlu Olalım Derneği'ni tercih ediyorum ben.

    Hatice saol. Kolay şeyler seçtim sayı çok olsun diye. Tek tek ayrıntılarla uğraşınca epey vakit alıyor. Küçük de olsa mümkün olduğunca çok çocuk sevinsin istedim:))

    YanıtlaSil
  4. çok sevimli olmuşlar ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  5. Harikasın, hepsi birbirinden güzel...<Üstelik tüm detayları ile yapıyorsun hazır oyuncaklar gibi...

    YanıtlaSil
  6. Canım, sen iyice kendini aştın artık orjinal kalıp hazırlamaya başladın, imreniyorum sana. Tebrik ederim, çok güzel görünüyorlar.

    YanıtlaSil
  7. Fadiş saol. Daha tam olmuyor aslında yapmaya çalışıyorum. Hem imrenmek için fazla yetenekli değil misin???

    YanıtlaSil
  8. Teşekkür ederim canım ama yetenek bir yere kadar, bir işi bu kadar uzun süre devam ettirmek için sabır, tutarlılık gerekir. Malesef ben zaman zaman sabırsız olabiliyorum.

    YanıtlaSil
  9. aslında o sabırsızlık bende de var. Tektek ölç-biç sıkıldığım için oluyor kusurlarım. Biraz sabretsem daha iyi şeyler ortaya çıkacak ya...

    YanıtlaSil
  10. canım ellerine sağlık.ne yazıkki dinazor kalıbı bende bulamadım.bir tane kendim uydurup dikmiştim fotosunu çekip göndereyim bari sana :) ve kalıp bulursan lütfen bana da gönder...

    YanıtlaSil
  11. Tabiki gönderirim. Ben kalıp kitabı almak istiyorum netten baktım doğru dürüst bir şeye denk gelmedim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder