Deniz'in doğum günü süprizi

Yarın Deniz'in doğum günü. Aslında 15 mart ama hafta içi zor olur gelenlere de diye böyle yaptık. Akşamdan beri kurabiyeleri, pastanın kekini falan hallettim, yoruldum. Azıcık kaçayım bloğuma dedim.
Deniz bir kaç gündür kanguru istiyor. "nasıl yapılır ki, araştırayım" diyerek oyalıyorum onu. Ondan gizli gizli yaptım kanguruyu ve yavrusunu cuma gecesi. Ama Deniz bana küçük bir süpriz yaptı ve erkek kanguru istediğini söyledi. Ve erkek kanguruların cebi olmazmış. Nasıl olur deyip google amcaya başvurduk yazılı bilgi bulamadım ama bazı fotolardaki kanguruların gerçekten de cebi yoktu. Nolcak şimdi...
Yarın bir sürü misafir gelecek, salonu kaldırmışım, camlar falan bu kanguru ne zaman dikilecek. Benim erkekler parka bisiklet binmeye gidince "hadi" dedim bıraktım dağınıklıkları öylece kalıp çıkardım, kumaş ayarladım bir erkek kanguru diktim. Bu üç kanguruluk ailemizin minik üyesi. Gizli gizli diktiğimden fotoğraf da çekemedim. Yarın bir ara ailemizi resimlerim artık.

Yorumlar

  1. Erkek kanguru ha... Öldürecek beni bu çocukların hayal dünyası:)) Nice mutlu yaşlara kavuşsun inşallah. Annelik fedakarlık işte, yüzlerinde gülümseme görmek için çabalamak. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. İlahi Deniz , canım senin bu oğlanlar çok alem yaaa:)))

    Yeni yaşı sağlık ,başarı ve gönlünce geçsin inş.
    Bugün TV de şu İST. daki dinazorların sergisini görünce siz geldiniz aklıma. nisan sonuna kadar kalacakmış.
    bir haftasonu götürün bari oğluşları:)))
    sabah iner ziyaretinizi yapar akşam geri dönersiniz. ( söylerken çok kolay ama..)inş. nasip olur.

    sevgiler. özlemişim yorum yazmayı.

    YanıtlaSil
  3. Redre abla teşekkürler. Haklısın onların gülümsemesi en büyük ödül bize...

    Sorma Hatice. Ben de öyle dedim zaten. Ne isteyecekleri belli olmuyor.
    Dinazor sergisi zor. Hava değişimi bu kadar kısa zaman içinde hasta eder çocukları diye korkuyorum. Zaten Deniz tam atlatamadı hala öksürüyor. Ada'nın da alerji zamanları başladı ya bir öksürüklü-burunlu da o evde.

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar:) Uzun zaman oldu kimseye yorum bırakmayalı kendi blogumu da çok ihmal ettim siz güzel arkadaşlarımı da..
    Senin çocular bir alem vallahi.. senin gibi maharetli bir anneye sahip oldukları için de şanslılar.. Denizin sayesinde çekirdek kanguru ailesi olmuş, ellerine sağlık canım sevgiler:)

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim Selma:)) Evet çekirdek ailemizi tamamladık

    YanıtlaSil

Yorum Gönder