Bahar iyice kendini gösterdi artık



Bu hafta yine yağmur ve birazcık soğuklar varmışa ama olsun bahar geldi artık. Bu hafta sonunu fırsat bilip iyi değerlendirdik biz. Ada'nın alerjisi yüzünden parklara, yoğun ağaç olan yerlere gidemiyoruz ama bahçede keyifli bir cumartesi geçirdik. Ben yabani otları topladım, Devrim ağaç dikti, çocuklar da bir güzel oynadılar. Ben en çok bu mevsim seviyorum bahçeyi. Rent renk çiçekler, uğur böcekleri, yemyeşil......Semaver keyfi bir başk oluyor şu günlerde...

Yorumlar

  1. oo sizde papatyalar açmış bile. ne güzel olmuşlar

    YanıtlaSil
  2. Papatyalar açalı epey oldu aslında. Ama en son yaşanan soğuk güllerimi vurdu. Yılın en güzel zamanları bence papatyaların açtığı günler:))

    YanıtlaSil
  3. ne güzel baharı doya doya yaşayın bizler için çok zor kimi zaman işyerlerine hpis olup hava bile alamadan evlerimize gidiyoruz çok imrendim

    YanıtlaSil
  4. 30 Mart - 25 Nisan 2011 tarihleri arasında HOBİ DÜNYAM .WOMENFORUM.NET ve http://www.papatya68.blogspot.com tarafından düzenlenen yemek etkinliklerinin 12.'si olan "45 Dakikalık Tarifler" etkinliğine ben http://www.tarifkolik.com ev sahipliği yapacağım.
    Siz değerli arkadaşlarım ve katılmak isteyen herkesi etkinliğime davet ediyorum.
    Bunun için yapmanız gerekenler:
    Siteniz varsa; Sitenizde tarifinizi yayınladıktan sonra benim linkimi verip hobidünyam yemek etkinliği için olduğunu belirtmeli ve bana yorum bırakarak yada mail atarak haber
    vermelisiniz. Herkesin bu etkinlikten haberdar olabilmesi için sayfamdan html kodunu alarak etkinlik bannerını sayfanıza eklemeyi lütfen unutmayın.
    Siteniz yoksa; oznur@tarifkolik.com adresime isminizi ve tarifinizi fotoğrafıyla beraber mail atmanız yeterlidir. İstediğiniz kadar tarifle katılabilirsiniz.
    Haydi hazırlanması ve pişmesi 45 dakikayı geçmeyecek pratik tariflerinizi 25 Nisan'a kadar gönderin ve ne kadar hızlı olduğunuzu gösterin.
    Bu davetiyeyi ulaştırabildiğim, ulaştıramadığım herkes etkinliğimize davetlidir. Siteniz olsun olmasın paylaşmak istediğiniz değerli tariflerinizi bekliyorum. Şimdiden katılımcı arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.
    NOT:hobidünyam etkinliklerine ev sahibeliği yapmak isteyenler
    http://papatya68.blogspot.com/ adresine başvurabilirler...
    GÜZEL PAYLAŞIMLARLA BULUŞMAK DİLEĞİYLE
    SEVGİLER..
    ÖZNUR

    YanıtlaSil
  5. şu uğur böcekli olan fotoğraf karesini iyi yakalamışsınız.
    galiba bu hafta sonu herkes kendini dışarı attı.bir an önce gelsin yaz da dışarıdan içeri girmesek:)

    YanıtlaSil
  6. evet büyük şanstı o kare. Yabani otları toplarken çıktılar karşıma...

    YanıtlaSil
  7. Şu semaverle çayın tadına bir bakamadık,bu hafta sonu Karaburun'dayız kısmetse, ondan sonraki hafta buluşalım mı bir engel çıkmazsa tabi?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder