nihayet pitonumuz




Bilenler biliyor. Ada güzelimin 6.5 metre uzunluğunda bir piton talebi vardı. Yok bu kadar büyük olmazdı olurdu derken süpriz yapayım dedim. (aslında bu süpriz yapılalı 2 hafta oldu arada kaynadı yılanımız) 2 hafta önce cumartesi günü izin aldım benim erkeklerden onlar Urla'ya gittiler ben annemle kemeraltı gezdim. Çocuksuz çocuksuz alışveriş yaptım. Akşama da eve gidip bu pitonu diktim. 3 metre bizim pitonumuz. Sabah da pitonu giriş kapısının karşısına koridora yatırdım ki kapı açılınca tepkisi ne olacak göreyim diye. (Hoş ben pazar sabahı da pazara gitmiştim geldiklerini göremedim ya neyse)
Peki tepkisi mi ne oldu? Ben neredeyse Kemeraltı'ndaki kumaşçıların tamamında yılan desenli kumaş aradım. Ada "ama anne düz kahverengi olacaktı"

Deniz'in toz alerjisi riski nedeniyle polar kumaştan da kaçındım. Penye uygun bir kumaş bulup onunla diktim. Nasıl zor oldu anlatamam. Kumaş esner, denk getirmek zor....Bir de kafa kısmını güzel yapayım diye ordan çevir burayı döndür. İç kılıf yapmamıştım gerekmez böyle atar yıkarım makinada diye. Ada kıvıra döndüre oynadıkça benim penye kumaş attı. Hadi bu seferde tek tek yeniden diktim. çok çektirdi bu piton bana çok...

Sonuç rengi nedeniyle bu yılan piton değil boğa yılanı. Yani hala yapmam gereken 6.5 metrelik bir piton talebi var:(((

Yorumlar

  1. Bu çocuklar var ya çok fena çok.Boğa yılanı da çok güzel olmuş ellerine sağlık,eminim piton da bu kadar güzel olacaktır.

    YanıtlaSil
  2. kız bende sahiden piton aldınız sandım ha :OO

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel olmuş bu yılan, gece görsem korkarım ben:)Çok gerçekçi görünüyor, Ada insaf etsin biraz.
    Çocuklar ne kadar net değil mi, beğenmedilerse direk söylüyorlar. Kırılmak yok amam:))

    YanıtlaSil
  4. canım başlığı görünce dedim artık sasalıya gitmek yerine bahçeye aldılar :)))
    taşların üstünde çok süper durmuş.

    sen okadar emek ver ve bak şunun dediğine:)) kumaşı seçmeye onuda götür yoksa senin ev botanik bahçesine dönecek:)))) ellerine sağlık canım

    YanıtlaSil
  5. hay Allahım yaa, sen git o kadar kumaş ara, bul, uğraş, dik birde bu piton yılanı olamamış. Alemler valla. Ama bu da gayet yılan yılan duruyor işte, ne güzel. Tabii çocuklar alıştı anneleri böyle marifetli, isterler tabii:)))

    YanıtlaSil
  6. Nilgün naptın. O girer ben çıkarım valla evden.

    Ada'yyı memnun etmek çok zor malesef Fadiş. Bir de istediği olsun illa. Aslında ilk istediğinde ben "yılan desenli kumaş nası bulacağız "dediğimde kahverengi olsun demişti. Ama ben madem yapıyoruz güzel olsun diye uygun kumaş arandım.

    YanıtlaSil
  7. Hatice o dediğin hiç olmaz. Ada'ya alışveriş de tüyleri diken diken olur. Hiç sevmez, zorla gider illa gerekiyorsa. Ben o yüzden şöyle doya doa alışveriş merkezi hiç dolaşmadım. Bir kere İkea'ya gittik mesela 3 erkek burnumdan getirdi.
    Unuttururum ben ona öbür yılanı bir süre artık.

    YanıtlaSil
  8. lolipu saol. Alıştılar ki ne alıştılar. Bazen olmayacak şeyleri bile istiyorlar

    YanıtlaSil
  9. Harika olmuş boğa yılanı ellerine sağlık, her ne kadar soğuk bir hayvan olsa da bu çocukları anlamakta anlaşmakta mümkün değil. darısı pitonun başına, renk konusunu yapmadan önce bir kez daha teyit et, piton benim bildiğim hardal sarısıdır, bu gidişle habire kendini yılan yaparken bulursun bu rengi dememiştim ki ben der:)

    YanıtlaSil
  10. Ah bu evlatlar için neler yapılmaz ki:)))

    YanıtlaSil
  11. İnanmıyoruuuum! Nereden aklına gelmiş? Ne alem çocuk...

    YanıtlaSil
  12. Şule ben de baktım piton kahverengi değil. Ama tamış bir kere

    Nedret abla öyle oluyor. O kadar güzel istiyorlar ki...

    Tijen daha neler aklına geliyor bir bilsen.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder