güzel paket


Benim hediyem

Ada'nın hediyeleri. Bayılacaklar görünce. Yumurtanın içindekiler sulanacakmış (ben ilk kez gördüm bunu) "bakalım ne çıkacak" diye not düşmüş Yelda. Ben de merak ettim açıkcası

Deniz'in paketi. Onun yumurtası karenin dışında kalmış. Resmi eklerken farkettim.



Evin beyine kahve.

Sevgili Nilgün ve ayme'nin organizasyonunda gerçekleştirilen 10 marifet kış etkinliği sonuçlandı.  17 birbirini tanımayan blog arkadaşı buluştu bu etkinlikte. Bana alonenes arkadaşım çıkmıştı. Yukarıda görülen güzel hediyeler ise  Yelda'dan geldiler. Ev ahalisinden kimseyi atlamamış. Çok güzel ve ince düşünülmüş bir paket. Tekrar tekrar teşekkür ederim:))

Not: (aslında paket  çarşamba günü gelmiş ama kargoyla denk gelemedik. Bugün gidip alıp geldim paketimi. Ben de paketimi pazartesi günü kargoya vermiştim.)

Yorumlar

  1. oooo armağanlar harika şu yumurta olayını merak ettim biraz daha bilgilendir bizi:))

    YanıtlaSil
  2. ben de bilmiyordum google amcama sordum. şuymuş

    http://www.eniyial.com/hediye/ilginc-urunler-kategorisi/sihirli-yumurta-i-love-you.html

    YanıtlaSil
  3. süperrrrrrr
    yeldacığımı tebrik ediyorum inceliğinden dolayı

    seni de öptüm muck

    YanıtlaSil
  4. Merhaba
    Çok sık giremiyorum bu aralar bloglara Hediyelerin elinize ulaşmasına sevindim Umarım beğenmişinizdir. Güzel günlerde kullanın. Evin yetişen delikanlıları benim için yumurtalarına iyi baksınlar. Çok olmamak şartıyla sulayı büyütsünler gelişmeleri merakla bekliyorum. Evin babasınada bu inşaat yorgunluğunun üzerine bir Türk kahvesi iyi gider düşüncesiyle İstanbul kahvesi gönderdim. Karşılıklı içersiniz.

    Çocuklarınızla mutlu güzel bir hayat diliyorum size. Herşey istediğiniz herşey umut ettiğiniz gibi olsun. Kucak dolusu sevgiler
    Yelda

    YanıtlaSil
  5. çok teşekkürler. Beyenmemek mümkün mü? çok güzel hepsi. Çocuklar zaten çok mutlu oldular. Paketlerii açmıştım ama yeniden paketleyip verdim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder