Ada ve Deniz'in en son gözdeleri




BBC tarafından hazırlanan Vahşi Yaşam Belgesel Seti'ni Hürriyet'ten kupon biriktirerek almıştım. (zaten dünyanın en gıcık işi olan kupon biriktirmeye ancak bu tür şeyler için katlanıyabilir) Daha önce de sadece hayvanlar ve çeşitli konularla ilgili iki set daha almıştık. Ama bunun popülaritesi hepsini geçti. 20 kitap ve 20 cd var. Her gün bir cd izleniyor, kitaplar elden düşmüyor. O kadar garip hayvanlar var ki isimlerini hiç duymamıştım daha önce. Ada kendi okuyor ama Deniz için biz devreye giriyoruz. Bu kitaplarla birlikte hayvan çekmecesi de salonun ortasındaki yerini alıyor doğal olarak.

Yorumlar

  1. ii bakıyorlar walla şu soğukkanlı hayvanların resimlerine, ben elimden atıveriridim kitabı:)

    YanıtlaSil
  2. bence de ama seviyorlar işte. Bir de ben okumak zorundayım bunları.

    YanıtlaSil
  3. çocukların ilgisini çeken bir set gerçekten.onlar için çok faydalı olacağına eminim.ayrıca bu yaşta okuma alışkanlığı edinirler,bu harika bir şey..

    YanıtlaSil
  4. bu yaşlardaki bu merak genel sanırım benimkiler de öyleydi bir de ozaman bu kadar güzel ansiklopediler yoktu. Goğal yaşam diye bir seri çıkmıştı bayılırlardı oyıllarda .

    seninkiler sasalıya bir dahaki gidişlerinde daha bir farklı bakacaklar artık. yada onlardan niye yok diyecekler:)))

    YanıtlaSil
  5. ya Nilgün bak nelerle uğraşıyoruz. Dün Deniz'le öğle yemeği yiyoruz. Çıkarttı önüme "domuzlusunu" hadi anne okusana...

    Filiz okuma anlamında şanslıyız biz. Ada hatta biraz fazla bile okuyor. Bir de kitaplarda hayvanların nerelerde yaşadığı dünya haritasında gösterilmiş. Elimizde küre hem bakım hem okuyoruz.

    Hatice Sasalı bir alem zaten bizim için. Git git bıkmıyorlar. Bu set ilk geldiğinde Ada ilginçlik olsun diye bahçe iguanasını bizim bahçede yetiştirebilir miyiz diye sordum. Öyle ilgisini çekti ki bir zaman nasıl o iguanadan (Hindistan'daymış) edinebiliriz konuşuldu evde...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder