Teneke kutu yenileme




Pek çoğunuz denk gelmiştir. Ülker bir ara teneke kutuda satış yapmıştı. Bu kutu ordan. İçine kurabiye koyuyorum ben. Plastiklerden sonra bunu boyamak aklıma geldi. Yine ahşaba göre zor oldu. Boya tam kurumadan ikinci katı boyamaya kalkınca altaki de kalkıp geldi. Sonun da bir şekilde toparladım. Olmazsa olmazım deniz kestanesini de kulp gibi taktım üstüne. Tabiki sadece şekil. Boyanın da etkisiyle kapağı açıp kapamak zor olduğu için kulbum pek işe yaramıyor. Bilinler biliyordur çok hassas deniz kestanesi, hemen kırılıveriyor.

Yorumlar

  1. eline sağlı şekerim.. ona uygun bir cam bulsanda fanus gibi kapasan kestanenin üzerine çok güzel olurdu hemde korunurdu..

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler Nilgün. İlginç fikir aslında, bu gözle bakınayım bir

    YanıtlaSil
  3. ya bende istiyorum bu kutulalardan,ne zaman verdiki ülker bu kutuları,bana denk gelmemiş:)ama çok güzel olmuş kutu.hangi boya ile boyuyorsunuz bu kutuları?

    YanıtlaSil
  4. merhaba nevali. Tam hatırlamıyorum ama bir yıl kadar oldu sanırım yıldönümü falandı...Bu kutularda bir ara petibör satıldı. O zaman almıştım ben de.Akrilik boya ile boyadım ama ben acemiyim bu konularda onu da belirteyim...

    YanıtlaSil
  5. çok güzel görünüyor bence. deniz kestanesi de ayrı bir hava katmış..

    YanıtlaSil
  6. Müthiş olmuş canım, ellerine sağlık bayıldımmm. Yabancı bloglardan birinde görmüştüm kutuların kapağın altına gelen yerini bantlayıp boyanın oraya değmesini engelliyordu. Böylece kutuyu eskisi gibi açıp kapatmak mümkün oluyor. Aklında olsun ;)

    YanıtlaSil
  7. bende şu an iki üç tane var metal kutu bakalım ben nasıl değerlendireceğim ve nezaman:)))
    canım ellerine sağlık senin bu deniz temalı ürünlre bayılıyorum hele o kestanelere hayranım.sevgiler

    YanıtlaSil
  8. çok beğendim çok şık.ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  9. şahane olmuş, deniz kestanesi çok güzel duruş 3 boyut kazanmış kutun. bende dün akşam boyadım bişiler ama iğrenç oldu, metali boyamak zor oluyor. ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  10. Emine saol,

    Yeşim verdiğin bilgi için teşekkürler :))

    Hatice aslında hiç aklıma gelmemiş, bir dahaki buluşmaya getireyim sana biraz kestane. Ben de epey var,

    Deniz Kayra saol :))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder