öğretmenler günü ama....


Her ne kadar kodrosuzlaştırmak, sözleşmeli adı altında haketmediğiniz şartlarda çalışmak zorunda kalsanız da, birileri (ne yaptıkları belli olmadan ) paraya para demeseler ama siz çocuklarımızı-canlarımızı emanet ettiklerimiz zor şartlarda yaşasanız da.....Bu gün Öğretmenler Günü kutlamalısınız aslında ama sizler içinde bulunduğunuz şartları bir kez bir kez daha anlatmaya çalışsanızda...Gününüz kutlu olsun. Sevgiler hepinize....

(Yukarıdakiler Ada ve Deniz'in öğretmenlerine hediyeleri. Bu yıl onlar yapsın istedim. Ben yapıp verince hiçbir şey anlamıyorlar. Kendileri çaba gösterirse bu günü belki daha iyi anlarlar gibi geldi)

Yorumlar

  1. Kartlar güzel olmuş, aferin oğluşlara. Adadeniz sana bir mimim var, değerlendirirsen sevinirim. Bilmem hoşuna gider mi?

    http://gulenmutfak.blogspot.com/2010/11/gecmis-zaman.html

    YanıtlaSil
  2. tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.

    canım oğluşların elbecerisi çok iyi olacak bayıldım kartlar süper öğretmenleride çok beğenecek eminim.

    YanıtlaSil
  3. teşekkürler ada ve deniz,bazı acı gerçekler var ki insanın gerçekten canı sıkılıyor düşündükçe.dışardan bakınca oh ne rahat meslek gibi düşünenler o kadar çok ki..oysa yapılan haksızlıklar,atanmak için yıllardır bekleyenler,çok kötü şartlarda mesleğini icra etmeyen çalışan özverili öğretmenlerimiz var..
    duyarlılığın için sağol canım..
    ayrıca hediyeler harika olmuş,o küçük ellere,yüreklere sağlık:))

    YanıtlaSil
  4. Fadiş bakıyorum şimdi,

    Hatice biraz onlardan biraz benden bu çıktı ortaya. Ben nedense kes-yapıştır işlerinden hiç haz etmiyorum.

    Filiz haklısın pek çok şey dışarıdan bakıldığı gibi değil. Bence sevilmeden yapılmayacak bir meslek. Çocuklarımı emanet ettiğim insanın sırf para kazanmak için orada olduğunu düşünmek bile istemem. Ama bir gerçek de var ki parasız yaşanmıyor ve zorunlu ihtiyaçlarını bile karşılayamayan insanlardan ne vermesi beklenebilir.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder