bıktırmadan son olsun bunlar


Bu yılki tatilimiz daha bir güzel geçti sanki. Çocuklar büyüdükçe rahatlıyoruz. Deniz denize girmiyor ama Ada bizimle açılıyor yorulunca da babasının tepesinde dinleniyor.  Aslında döneli kaç gün oldu ama Devrim bugün iş başı yaptığı için ben anca normale dönebileceğim. İnternete doğru dürüst girememiştim kaç gündür, bir kaç foto ekleyip kısaca dolaşıp çıkıyordum. Bıktırmadan sizi son fotoğraflarımı yayınlayayım dedim.

Küçük faremin en güzel karesi...Beyimiz denize girmiyor ama paletleri var. (abisinin küçülenleri)






Ada daha çok babasıyla yüzdü. Hem birlikte bol bol iskele-dubadan atladılar hem de daldılar. Ben atlama kısmına dahil olmuyorum da...

Ailecek denizde tek karemiz. 4-5 kareden sadece bunda Ada'nın kafası suyun üstündeydi.

Televizyon yoktu ama animasyon izlediler





 Dün ani bir kararla badana yaptık. İkimizin de karın ağrısıydı. Napsak napsak derken aniden kalkındık, hallettik. Mutfak, yatak odası ve koridor tertemiz oldu.

Yorumlar

  1. Tail dediğin en az 10-15 gün olcak değilmi:)Ben gittim 4 gün bişi anlamadım bekliyorum uzunn tatilimi gelsin artııkk

    YanıtlaSil
  2. haklısın 4 gün az olur ama 15 gün deniz tatili de çok aslında. Çocuklar bir haftanın sonunda eziyet etmeye başlıyor hatta Deniz son 2 gün denize bile girmedi. Bizim kamp 10 günlük. Biz bile yorulduk sabah akşam deniz, aralarda bisiklete binelim evde bu fırsatı bulamıoyoruz diye helak olduk

    YanıtlaSil
  3. bıkmadık bıkmadık.. aksine ben izlemekten mutlu oldum.. herseferinde yorum yapmamışsamda.. güzel bir tatil olmuş.. adınıza sevindim.. bıcırıklar harika zaten heryerde..

    badana içinde sevindim.. bizde bir ani karar versek iyi olur kardeşimle her duvarlara baktığımızda konuşuyoruz ama daha icraa edemedik konuştuklarımızı :))

    YanıtlaSil
  4. yok yorumdan demedim Nilgün. Ne bileyim bir tatile bu kadar post...Ada hep denizde olduğundan hiç doğru dürüst fotoğrafını çekemedim. Deniz'in denizele ilgisi yok şirinlik yaptı durdu. Badana zor valla. Ev boş olsa neysede onca eşyayı topla, pislikten boyadan koru...kolaylıklarr şimdiden size.

    YanıtlaSil
  5. yaaa ben hala denize ve yüzmeye doymamışım, fotoğrafları görünce bunu daha ii anladım

    YanıtlaSil
  6. Nadire doyulur mu denize. Biz bu yıl neredeyse her hafta sonu gittik, üstüne bir de 10 gün blok deniz tatili. Aklımız hala denizde. Seviyorsan aksi olmuyor

    YanıtlaSil

Yorum Gönder