blog hırsızlığı

Şu sıralar pek çok arkadaşımın gündeminde sanırım aynı konu var. Blog hırsızlığı. Beni de sevgili evimin incileri belgin uyardı. Baktım siteye aynen kopyalamışlar yazıyı. Buradaki site. Ben de mesaj attım. Ama bu kadar rahat insanları (ya da yüssüz mü demeli) ne engeller bilmiyorum. Sonuçta defalarca uyarıldılar, gündeme geldi.

Yorumlar

  1. canım ne yapsak farketmiyor bizde başka bir siteyle bayağı bir tartıştı tatesal haber vermişti bende eleştiri yorumu bırakmıştım oraya bana dönüp saygısızca bir not bırakmıştı kişi ben sildim hadi sende bu hırsız yazılarını sil diye bende silmeyeceğimi okuyan herkesin öğreneceği cevabını vermiştim.

    şimdi de bunlarmı çıktı offf ya kişiliksiz bunlar.

    sevgiler canım.

    YanıtlaSil
  2. Maalesef bu oluyor. Ama bu şekilde uyarılar yapılıyor ya bloglarda, herkez benim de varmı diye siteyi ziyaret ediyor ve izlenirliğini arttırıyorlar........Benimkilerde yayınlanmış, o nedenle ben yayınladığım kendi elişlerime blog adımı kocaman yazıyorum, bedava reklamımı yapsınlar:)) Benim internetten alıntılarımı yayınlamak ise onların problemi...

    YanıtlaSil
  3. o resmin üzerine yazı yazma benim bilgisayarda olmuyor. windows kullanmıyorum ben ubuntu diye birşey. Devrim'in mesleği bu olduğundan mı nedir gereksiz diye çoğu şeyi programa eklemiyor. İstemiştim yazıyı tamam dedi unuttu gitti.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder