bizde faaliyet var


Devrim'in bacaya "bu nasıl biter" bakışı
Bizim ev sobalı. Bilenler bilir. Sobanın en büyük derdi tütmesidir. Bu yıl arkamıza bir ev yapılınca da tütme sorununu fazlasıyla yaşadık. Devrim de bu hafta izin aldı bacayı yükseltti. Serde acemilik olunca uzun sürdü işimiz. Ben kum vs.leri çektim, angaryaları yaptım. Umarım bugün bitecek. Çünkü yarın Deniz'imin doğum günü var ve çoookkk işim var.

Yorumlar

  1. canım çoooooook kolay gelsiz size :) denizin doğum günü de şimdiden kutlu olsun.. iyiki doğdun deniiiiiiiiiiiiz

    YanıtlaSil
  2. SOBA ZAHMETLİDİR AMA ÇOK DA ZEVKLİDİR.ÜZERİNE SU GÜĞÜMÜNÜ KOYDUNMU TIKIR TIKIR KAYNAR ÇAY DEMLENİR,EKMEKLER KIZARTILI KESTANE PATLATILIR İNSANIN RUHU ISINIR İNAN.HADİ KOLAY GELSİN GERÇEKTEN İŞİN ÇOKMUŞ

    YanıtlaSil
  3. Amaaan, o soba tütme sorunu berbat birşey, daha az önce tütüyordu bizde, her yanı açtık gene. Bizim bacadan yüksek hiçbiryer yok etrafta, burada hava basıncından filan herhalde, gürül gürül yanarken bir anda sönüp tütmeye başlıyor, heran hava değişebiliyor yani, soruna çare bulamadık, çekiyoruz... Neyse az kaldı, bahar gelecek inşallah:)

    YanıtlaSil
  4. saol Bahar

    ninem saol.

    banuca sen de sobalısın demek. Kokar ya koltuklar, perdeler...Ben de sigortalar atar işte o zaman. Dayanamıyorum kokulara (migren de var ben de onun da etkisi sanırım) Sana da kolay gelsin.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder