Kapı süsü





Epeydir elimde olan malzemeler gözüme çarptı bir kapı süsü yaptım kendime. Nerden geldi bilmem beyaz plastik bir halka vardı. Onun üstüne bir ay kadar önce eşimin "sen birşey yaparsın" diye topladığı kurumuş palmiye kabuklarını yapıştırarak sardım. Daha sonra parktan topladığım (kozalak değil daha küçüğü, hangi ağacın olduğunu bilmiyorum) kozalakları yapıştırdım. Vernikledim. Biraz da renklenmesi gerekiyordu. Bu kez de kuruduğu halde renklerinden hiçbirşey kaybetmeyen begonviller takıldı gözüme. Onları da yapıştırdım oldu.

Yorumlar

  1. Ne güzel olmuş... Eldeki her malzeme değerleniyor değil mi. Böyle yetenekleri olanlar için en küçük obje bile atılamıyor "bundan birşey yaparım"diye. O dediğiniz mazı kozalağı...Bir fikir eklesem bu hoş süse, naçizane... Ortadaki boş yere şöyle çatallı çatallı bir dal koyun, hatta minik bir kuş yada kelebek bulursanız harika olur...

    YanıtlaSil
  2. Dal fikri çok güzelmiş. Teşekkür ederim, hiç aklıma gelmemişti. Bahçede vardır kesin, uygun birşey bulup vernikleyeyim. Kuşu becerebilir miyim bilmem. Ama denemeye değer.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. emeğine sağlık canım, rengine ayrıca bayıldım.

    YanıtlaSil
  4. saol. tam senlik bir renk değil mi?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder