çerçeveler, çerçeveler

Bu çerçevede oyuncak ve yapraklar var
Çocukların bir dergisinden kestim süsleri


Annem ve ilk torunu Burak. Siyah-beyaz foto ve kırmızı


biziz



iki mukavvayı sağlam olsun diye zımba ile tutturdum. Üstlerini süslerle kapattım





Gördüğünüz bu mukavva bu şekilde hazırdı. Ben iki tanesinin arasına resim ve şeffaf maddeyi(adını bilmiyorum. Bazı ambalajlarda olur hani. içinden ürün görünür) koydum. sonra zımbaladım. kaplama işini fon kağıdı ile yaptım.



Yorumlar

  1. çerçeve yapmak nasıl bir işse çok zevkli değil mi.. :) bende çok severek yapmıştım.. ama ortalığı çok dağıtıyorum ben.. :)) çok güzeller.. kırmızı olan çok hoş olmuş siyah beyaz foto ile.. ellerine sağlık canım.. ya biz etkinlik günleri yapalım beraber oturup beraber kesip biçip yapalım arad ane dersin :)

    YanıtlaSil
  2. açıkcası şimdiye kadar böyle kes yapıştır işlerine bulaşmamıştım. Hatta çocuklarla yapmadığım için bu çalışmaları kendime kızıyordum. Dağınıklık olmadı pek bir masanın üstü yetti bana. Ben sevmem de dağınıklığı. Bu mukavvaları da onlar oynar diye saklamıştım elime geçti geçenlerde.
    Yapalım valla sen gel bana balkona yayılırız. Çocuklarda sebeplenir hem. Pek mutlu olurlar

    YanıtlaSil
  3. Çok güzelller arkadaşım, içindeki anılarda çok güzel...

    YanıtlaSil
  4. çok güzel olmuşlar ellerinize sağlık arkadaşım bu tarz işlerle uğraşmaya vaktim olmuyor benim.Güzel yorumunuz için teşekkür ederim kurdele nakışı örtünün zeminindeki hazır güpür arkadaşım normal güpürlerden çok farklı aslında beyaz iş gibi duruyor.ben çok beğenerek yapıyorum sevgiler

    YanıtlaSil
  5. evet krizantem. çerçeveyi güzel yapan o anlar zaten. Vazgeçemem fotoğraflarımdan.

    YanıtlaSil
  6. nazardeymesin saol. Kurdele nakışı gibi bir işle uğraşıyorsun daha ne olsun. evet o zemin süper güzel görünüyordu. Saol bilgi verdiğin için

    YanıtlaSil
  7. ellerine sağlık hepsi harika sevgiler

    YanıtlaSil
  8. teşekkürler ve hoşgeldin

    YanıtlaSil

Yorum Gönder