Ahşap yakma kutu

Bu aralar ahşap yakma olayına takmış durumdayım. Sizle epey şey paylaşacağım sanırım bu anlamda.

Epey haftalar önce tesadüfen bir kırtasiyenin önünde indirime girmiş kutulara denk gelmiştim. 3 tane almıştım. Niyetim üzerlerini deniz kabukları ile kaplamaktı. Koca yaz elime almadım onları hatta en son kaldırmıştım ortalıkta dağınıklık diye:)))

Aliexpress'in şu 11.11 indiriminden Devrim bana bir havya almış. Benim havyam vardı da tek uç ve pek iyi değildi. Yenisinin 6 farklı ucu var, sıcaklık az da olsa ayarlanabiliyor. Yeni oyuncağım gelince ilk kitap ayraçlarını yapmıştım sonra kutulara el attım.

Bu kutuda aşağıdaki kız figürünü kullandım. Araya kopya kağıdı koyarak şekli çizdim ve havya ile yaktım. Biraz bahar havası vermeye çalıştım. Bir kırmızı sever olarak da elbiyesi permanent kalemle kırmızıya boyadım. Kutu Ada'nın yeni yıl çekilişi için çıktığı arkadaşına gitti. Yapılırken hesapta yoktu ama sanırım genç bir kıza uygun bir hediye.

Henüz gölgelemeleri çok iyi yapamıyorum ama bunun için kullanılan ahşap yakma makinesi de çok farklı aslında. Bakalım havyamla biraz oynayayım zaman ne gösterir....


Yorumlar