bahçemin böğürtlenleriyle



Yazın kavurucu sıcakları tepemize binsede kış gelecek, kışlıkları da hazırlamak lazım bir taraftan. Çocuklar böğürtlen yemiyorlar ama reçelini seviyorlar. Ben de parça parça toplayıp reçel yapıyorum. Kışa afiyetle tüketir oğluşlarım artık....

Yorumlar

  1. Ne kadar güzel, böğürtlene bayılırım özellikle de dalından kopartıp yiyorsam. Organik reçel olmuş sizinkisi, afiyet olsun:)

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle haklısın. Her yazın bir de kışı vardır değil mi? Her gecenin nasıl gündüzü varsa. Bende ufak ufak dondurucuya bişeyler atmaya başladım. Bu arada bögürtlenler de, kavanozdaki reçeller de çok güzel görünüyor. Sağlıkla yiyin inşallah. Afiyet olsun.

    YanıtlaSil
  3. afiyetle tüketin inşallah... sağlıkla.. ben de çok severim böğürtlen eçelini ancak henüz çıkmadı burada.. inşallah 10- 15 güne kızarırlar...

    YanıtlaSil
  4. Afiyet olsun Adadenizim ne güzel hormonsuz %100 doğal. Bizim buralarda pek yok böğürtleğen ormana gitmek gerekiyor ki çok zor, ben hazır alıyorum bir bunu bir de kuşburnunu.

    YanıtlaSil
  5. ellerine sağlık canım . güzel bir haftasonu diliyorum sağlıkla inş.

    YanıtlaSil
  6. süper bayılırım böğürtlene helede reçeline ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  7. Fadiş öyle. Mümkün olduğunca doğalı sağlamaya çalışıyorum...Bu arada bitmeden gelin bak...

    Dilek saol. Ben de dolduruyorum dolabı. Kışa büyük kolaylık..


    Emine teşekkürler,

    Şule ormandakiler küçük oluyor. Bu aşılıymış sanırım iri iri meyveleri,

    Hatice, Gönül teşekkürler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder