Yazın kavurucu sıcakları tepemize binsede kış gelecek, kışlıkları da hazırlamak lazım bir taraftan. Çocuklar böğürtlen yemiyorlar ama reçelini seviyorlar. Ben de parça parça toplayıp reçel yapıyorum. Kışa afiyetle tüketir oğluşlarım artık....
Kesinlikle haklısın. Her yazın bir de kışı vardır değil mi? Her gecenin nasıl gündüzü varsa. Bende ufak ufak dondurucuya bişeyler atmaya başladım. Bu arada bögürtlenler de, kavanozdaki reçeller de çok güzel görünüyor. Sağlıkla yiyin inşallah. Afiyet olsun.
Afiyet olsun Adadenizim ne güzel hormonsuz %100 doğal. Bizim buralarda pek yok böğürtleğen ormana gitmek gerekiyor ki çok zor, ben hazır alıyorum bir bunu bir de kuşburnunu.
Ne kadar güzel, böğürtlene bayılırım özellikle de dalından kopartıp yiyorsam. Organik reçel olmuş sizinkisi, afiyet olsun:)
YanıtlaSilKesinlikle haklısın. Her yazın bir de kışı vardır değil mi? Her gecenin nasıl gündüzü varsa. Bende ufak ufak dondurucuya bişeyler atmaya başladım. Bu arada bögürtlenler de, kavanozdaki reçeller de çok güzel görünüyor. Sağlıkla yiyin inşallah. Afiyet olsun.
YanıtlaSilafiyetle tüketin inşallah... sağlıkla.. ben de çok severim böğürtlen eçelini ancak henüz çıkmadı burada.. inşallah 10- 15 güne kızarırlar...
YanıtlaSilAfiyet olsun Adadenizim ne güzel hormonsuz %100 doğal. Bizim buralarda pek yok böğürtleğen ormana gitmek gerekiyor ki çok zor, ben hazır alıyorum bir bunu bir de kuşburnunu.
YanıtlaSilellerine sağlık canım . güzel bir haftasonu diliyorum sağlıkla inş.
YanıtlaSilsüper bayılırım böğürtlene helede reçeline ellerine sağlık
YanıtlaSilFadiş öyle. Mümkün olduğunca doğalı sağlamaya çalışıyorum...Bu arada bitmeden gelin bak...
YanıtlaSilDilek saol. Ben de dolduruyorum dolabı. Kışa büyük kolaylık..
Emine teşekkürler,
Şule ormandakiler küçük oluyor. Bu aşılıymış sanırım iri iri meyveleri,
Hatice, Gönül teşekkürler