Yorumsal sorunlar


 Bir süredir sizden "yorum yapamama sıkıntısı" yorumları alıyorum. Bugün epey bir karıştırdım. Googla amcaya sordum. Benim anladığım bir sıkıntı bulamadım. Ayarlarda bir abukluk görünmüyor. Sadece kimler yorum yapabilir kısmı google hesabı olanlardan 'herkes' e çevirdim. Ama sorun bu değildir diye düşünüyorum çünkü zaten şimdiye kadar yorum yapanlardan uyarılar geliyor.

Her ne kadar windows kullandığım ve anlamadığını söylediği için blogger olayında bana hiç destek olmasa da koca kişisine danışacağım cırlayarak karıştırmasını sağlarım belki (kendisi bilgisayarcı olur) 

Bu arada karıştırırken temalara baktım, onu da öyle hazırlardan biriyle değiştirdim. Yani benim gibi cahilleri düşünüp şu telefonlardaki güncellemeler gibi blogspot da sıkıntıları otomatik giderme şeysi falan yapsa ya. 

Neyse biraz daha karıştırıp olmadı bilen arkadaşlara danışacağım. Sıkıntı olduğu halde inatla yorum yaptığınız için teşekkür ederim:)))))))))

Yorumlar

  1. Benimle iletişime geçerseniz anında çözerim ben deep söyledi şimdi ben bilmiyordum bu kadar arkadaşta sorun çıkaracağını. Dilerseniz blogdan dilersenizde mail üzerinden yazın olmadı bloğumda whatsapp grubumuz var oradan da yazabilirsiniz. Sorunu kısa süre içinde çözeriz. Hatta şuanda bir kaç blog için çözüm uyguladım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Bugün ancak girebildim bloğa. Şimdi yazınızı da okuyacağım.

      Sil
  2. Size rahat yazabiliyorum çok kişide sıkıntı var. Bence tasarımla ilgili çünkü yorum kısmına dokunup aşağı yukarı kaydırdığımda küçük de olsa görünüyor profil resmim ve ismim. Biraz zor oluyor ama böyle yapıyorum artık, umarım düzelir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım. Benim gibi cahillere zor valla. Hoş yıllardır biraz da tembellik benimkisi. hiç karıştırmadım bu işleri.

      Sil
  3. Blogbeyi bana yardımcı oldu sağolsun. Sayesinde sorunum az önce halloldu. İstersen sana da yardım edecektir. Bu arada sayfanda ben bu yorumu yapabildiğime göre sorunun ortadan kalkmış olmalı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Yıldız. Yazmış bana da sağolsun. Yazısını da okuyup onunla iletişime geçeceğim.

      Sil
  4. Asıl sıkıntı sanırım, bazı arkadaşlardan gelen yorumların spam görünmesi. Yani blog ana sayfa, yorumlar kısmına gelmiyor ama yorumlar menüsünde görünüyor. Bende bu aralar en büyük sıkıntı, bazı arkadaşlar için yoruma tıkladığımda pencere minnacık açılıyor ve oraya yazmak için çaba gerekiyor:) Sizde başıma henüz gelmedi.

    YanıtlaSil
  5. Düzelmiş şuan :) satır hiç açılmıyordu

    YanıtlaSil
  6. Deneme...
    :))
    Yorum paneli büyük ama mevcut. Bende de böyle. Yorum yapabiliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Büyüklüğü temayla ilgili belki de. Öyle karambole tema değiştiren ben....

      Sil
  7. Bir Yıldızın Hikayesi blogunda da yorum problemi vardı onunkine baktım şimdi düzelmiş. Bir de bundan 10-15 gün önce blog yorumları yaparken birçok sitede şu açıklama ortaya çıkmaya başladı. "Bu site reCAPTCHA ile korunuyor ve Google Gizlilik Politikası ile Hizmet Şartları geçerli." Geçen haftalarda yorum yaptığımda recaptcha yazısı çıkıyor muydu hatırlamıyorum... Şu an yazdığım yorumun altında bu ibare mevcut. Yorum kutusu da gayet net bir şekilde açılıyor... Yeni tema hayırlı uğurlu olsun. Darısı benim yan blogun başına diyeyim. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu uyarı şimdi çıkmaya başladı bende. Valla oluyor birşeyler ya. Tema değişince kod hatası mı düzeldi acaba? Yorum vardı epey sıkıntı yok gibi şimdi.

      Sil
  8. Blogspot ücretsiz ve pratik ama sorun çıkınca insanı uğraştırıyor. Bana gelen yorumlar da spama düşüyor bu ara.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ara ara sıkıntılar çıkıyor. Sağolsun blog dünyası her zaman yardımcı:)))

      Sil
  9. Bu arada tema güzel olmuş ☺️

    YanıtlaSil
  10. Sorun hazır temalarda da devam ediyor kocaman kocaman yazılar:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimkisi de hazır temalardan. Eskisinde kod hatası vardı sanırım. Nasıl düzeldi ben de anlamadım

      Sil
  11. Oh harika!! İşte bu :))) Şükür kavuşturana. Blog Beyi' de son yazısında blog yorumdaki sıkıntılara çözümden bahsetmiş. Gözün aydın. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet şimdi okudum yazısını. Yorumları yanıtladıktan sonra bakacağım kod olayına.

      Sil
  12. Valla bir anlasam şu işleri. Şimdi yeniden bakıyorum

    YanıtlaSil
  13. Bende sorun çözülmüş görünüyor. Şimdi isteyen herkes kolayca yorum yapabilir :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım öyle gibi. Tema değişikliği bir biçimde halletmiş sorunu

      Sil
  14. blog beyi çözdü ivit :)

    YanıtlaSil
  15. bir kaç blogda problem vardı ama düzelmiş sanırım..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder