Rulolardan puf yapımı


Epey bir zamandır nedense üstümde bir ağırlık var. Genel olarak ev işi, yemek, spor ve kitap okuma yapıyorum ama onların dışında tık yok. Hadi Saadet deyip duruyorum kendime. Yine geçen gün böyle bir zamanda bu minik puf çıktı ortaya.

Geri dönüşüm sevip biraz da çöpçü olunca insanlar "sen bunula bir şeyler yaparsın" deyip ellerindekini veriyor. Bu rulolarda öyle geçti elime. Abimler Doğa'nın bir ödevi için toplamış ama yumuşak olanlardan değil oldukça sert ve formu bozulmuyor. İşlerine yaramamış bana verdiler. Nerdeyse 1 yıldır alt katta duruyordu. Bir neyi yayıntı oluyordu artık. Ne yapsam diye pinterestte dolanırken elimdeki miktarla ancak  puf yapabileceğime karar verdim. Çok güzel bir koltuk beğendim aslında ya genişliği de az bunların.
  
 Fotoğraftaki gibi 2 tane çıktı. Alt ve üstüne karton yapıştırdım.

Yine elimde verilmiş bir yatak koruyucu vardı. Onunla kapladım önce ruloların üstünü ki yumuşak olsun. Sonra da kırmızı polarla. O kadar da ölçtüğüm halde (zaten polar dikmesini hiç beceremedim) yine de yamukluklar oldu. Zaten belli de oluyor.
(Koltukların yastıkları da orjinal rengi değil. Kareli gibi yine kahverengi bir şeydi. Sıkıldım o renkten böyle kuşlu kuşlu kapladım kılıfları sonra)


Yorumlar