İzmir'e kar tatili!!! başımıza taş yağacak


Özellikle facede epey yakınmıştım ben. Herkese kar var,  tatili var bize yok diye. Dün sabaha karşı başlayan kar resmen 12 saat falan sürdü ve bizim oralar geçit vermez oldu. Ki daha da yukarılar kimbilir nasıldı. Sabah ilk dersten sonra Denizlerin okulu tatil edildi. Mutlu çocuklar yüksek sesle bunu göstere göstere geçtiler bizim kapının önünden:)))
Bizim orası yokuş arabalar tek tük zorlanarak çıktılar hep. Bu sabah da buzlanma yüzünden kapının önü otobüs parkı gibiydi. Gelen kalmış resmen. 

 Mutlu Deniz tüm gün girdi çıktı bahçede, terasta kardan adam yaptı. Oynadı, ıslandı, üşüttü. Akşam epey öksürüğünü dinledik bir süre kurtulamaz artık. Hala yeterince oynatmadın diye de zırlıyor bu arada....Ada'nın tatili yoktu ama dün. Kar da tutmamış okullarında minicik bir kardan adam yapmış.


 Ağaçların dalları ağırlıkla yerlerdeydi. Kar durunca kimini çırparak rahatlattım. Bazı güllerimin dalları kırılmış. Biberiye tamamen yere yapışmış. Ne anlasın İzmir bitkileri kardan:)))

 Bu arada bu kadar kar kar dedim ya. Ben kar sevmem hiç. Soğuk, ıslak, çamurlu, buzlu.....Ama işte önce çocuklar mantığı ile çağırdık karı İzmir'e:)))) Yeter bu kadar gördük, sevindik. Gitsin yerine güneş gelsin sıcacık....



Yorumlar