Mor fotoğraflarımla iyi bayamlar......

 Bugüne kadar çektiğim en güzel kelebekler. Sanırım önce de paylaşmıştım. Ama mor sayfamda olmasa olmazlardı....


Yine en sevdiğim yabani çiçeklerden....


 Burada amaç o minik tüyü çekmekti. Eh flulukta güzeldir dedirten bir kare.

Bir tür zambak. Mezarlık zambağı demişti biri bunun için. Ama ben rengini seviyorum...

Fotoğraflarımı morarttım bugün:))) Benim yıllarca uzak durduğum son 4-5 yıldır barıştığım bir renk mor. Şimdi mor ayakkabım, mor saatim bile var. Doğa da da çok ca var bu renk aslında. Bu sayfaya eklerken hiç zorlanmadım. Hatta ekleyemediğim başka morlar bile var.

Ve iyi bayramlar en kocamanından. Sanırım başyayazı giremem ben bayrama kadar. Yarın tarlaya sulama yapmay gideceğiz. Ordan Urla'ya geçeriz. Pazartesi bayramlaşıp öğlene de anneme geçeriz.
Bu ara hep toz toz dedim ya dibini gördüm bu arada. Evin önünden doğal gaz geçiyor kazdılar, incecik bir tür toprağı döktüler yaydılar bir güzel. Sonra yolu yıkayıp o tozu tüm cadeye yaydılar. Şimdi her araba geçişinde toz yağıyor eve. İnanın abartmıyorum evi günde 3-4 kez siliyorum çünkü ayağıma sürekli toz geliyor. Masanın üstünü sabah siliyorum mesela öğlene bir parmak toz..Bu hafta hiç bakamadım buralara o yüzden. Sıkıldım sanırım bugün boşvermişlik var üstümde. Bitsin işleri evi iliklerine kadar temizlerim artık...Yani tam bayram öncesi yapılacak şey mi bu. Malesef yol ne zaman asfaltlanacak belli değil.

Yorumlar