Kıl testere ile kesimler


 Kıl testere ile kesim yapmayı seviyorum. Bu aralar biraz ara versem de bana keyif veren işlerden. Okul aile birliğindeyim ben. Bu yıl biraz işlerimiz fazla. O yüzden hem nete girişim etkilendi hem de hobilerim. Evde çocuklarla geçirilen zaman ve kitaplarım bir tık daha öncelikliler çünkü...

Neyse geçen haftalarda yaptığım işler bunlar aslında. Kimi zaman işi yapsam da buraya fotoğrafları aktarıp yazmak daha zon görünüyor bana. Ama artık paylaşayım dimi, tembellik nereye kadar:)))
 Bu beyaz olan daha güzel oldu. Onun malzemesinden bu kadardı o yüzden tek başına. Diğerleri daha koyu renk bir malzemeydi, evde artıkları karıştırırken buldum. Ahşap yakma kendini pek göstermedi.

 Netten bulduğum ya da kurabiye kalıplarını kullanarak kalıp çıkartıyorum önce. Yukarıdakilen kurabiye kalıpları mesela. Kıl testere ile kesiyorum daha sonra. Bunların hepsinde ahşap yakma yaptım. Havya ile yapıyorum yakma işlemini. Gerçek ahşap yakma makineleri oldukça pahalı çünkü. Bazılarında permanent kalemlerle renklendirme de yaptım.

Ne olacakları belli değil. Anahtarlık olur, kolye olur, çanta süsü olur. Deliklerini deldim. Yerine göre kullanacağım bakalım...




Yorumlar