Minyatür tarlama devam....


Minyatür tarlamla oynamaya dün de devam ettim. Nasıl keyifli bir iş anlatamam. Tam bir terapi. Birde çoluğa çocuğa yemek yapma derdi olması:)))))

Şaka maka bir yana yaptıkça eksiklerim ortaya çıkıyor. Bazı alet edevata ihtiyacım var ciddi ciddi uğraşacaksam. Mesela minik minik bunları tutup yapıştırması, şekil vermesi zor oluyor. Ucu sivri bir cımbız ve nette gördüğü adını bilmediğim bir alet...Polimer kil de almayı planlıyorum..

Yukarıda semaverimiz görünüyor bu arada. Ben pek sevdim bunu. Semaverden çok çaydanlığa benzedi ya olsun...Biz yakıp çayımızı demleriz bununla...Şimdi farkettim malzemenin fotosunu çekmemişim. Çekerim. Bilgisayardan çıkan karttan koparttığım parçaları kullandım. Devrim'e adınıda sormalı o şeylerin...Üst kısmını delip tel geçirdim.


Daha önce yaptığım el arabası modele fazla büyük geldi yenisini yaptım. Bu kez mukavvadan yaptım. Parlak kağıt ve kürdan kullanarak kürek, tırmık v.s. yaptım..


Ağaç altındaki masamız. Sandalyeler zor geldi:((( Tabure oluverdi napalım. Öyle çok özenmedim masaya falan çünkü tarladaki de eski paletten geri dönüşüm ya. Daha gerçekçi olsun diye...Tabaklar silikondan, tercere yine o bilgisayar şeysinden. Üstünü kırmızıya boyadım ki yemek gibi dursun kulplarını da telden yaptım yine...

Bu da şöyle bir genel görüntü gibi. Zeytin ağaçları ve üzerlerinde boncuk zeytinler....Daha bitmedi. Su depoları için malzeme düşünüyorum, bulamadım henüz. Birkaç ayrıntı daha eksik..

Yorumlar