Ve tatil biter.....


9 günlük koskocaman tatil nasıl bitti anlamadım valla. Bu tatil bizim için dolu dolu geçti, haliyle de zamanın nasıl geçtiğini anlamadık....

Daha cumartesi günü denize giderek başladık, ertesi gün annemde baklava yapımının ortasına düştük tüm gün ordaydık. 7 tepsi tatlı yapıldı....Ben getir götürcüydüm....Bayramın birinci günü önce annemde bayram kahvaltısı yaptık, ardından Urla'da dedemizle bayramlaştık, gün bitmeden Altınköy'de denize girdik. Bu programın su altı fotoğrafları bilahare gelecek tabiki..
Annemin kurbanı sıra nedeniyle ikinci gün kesildi. Urla'dan dönüşte yine oradaydık haliyle. Üçüncü gün de cümbür cemaat kız kardeşime gittik. Hani çocuklar hep bir arada azmanın dibini gördüler resmen.

Bayramın son günü biraz daha uzaklara Denizli'ye uzandı yolumuz. Ne zamandır annemle beraber gideceğiz. Annemin köyünü ilk ve son kez 25 yıl önce görmüştüm. Annem de epey olmuş özlemiş hadi dedik çıktık yola. Annem çok yorgundu aslında bayram telaşı fazlaydı ama yine de bozmadık programımızı. Yukarıdaki fotoğraf oralardan.....Köye gittik, Denizli'de dolaştık, Pamukkale'ye gittik.....3 gün o kadar doluyduk ki yorgun ama keyifli olarak bu akşam evimize vardık. Şimdi fotoğraflarla ilgilenme vakti:))))

Yorumlar

  1. Fotoğraf süper yalnız. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. süper bir kare olmuş bir de şu resimleri büyük yayımlasan:))
    Anneyi baya bi mutlu etmişsiniz ne güzel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet sanırım epey mutlu oldu:))))
      Hatice bu fotoğrafları daha önce de demiştin sen bana. Blogspottan mı ayar yapacağım. Normalde benim çektiklerim büyükler ama. Teknik konular işte beni zorluyor:))))) Devrim'e de danışayım ben bir

      Sil
    2. Canım bloga ilk yüklediğin anda(panelde) hemen üzerine tıkla ince mavi bir bant çıkıyor oradan büyük olanı tıkla bu kadar.

      Sil
  3. vayy dolu dolu bir bayram olmuş.ne mutlu size özellikle çocuklara:))bu arada defalarca gittim özellikle pamukkaleye.çok severim oraları.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder