Kıl çuval masa örtüsü





Daha önceden bahsetmiştim mutlaka, öğrencilikten kalma kıl çuval büyük büyük minderlerim var benim. Çarpı işi ile çeşitli desenlerde işlemiştim çuvalları koltuk takımı niyetine yıllarca kullanmıştım...Artık kullanılmıyorlar ve ben içlerini çıkardım kaldırmıştım. Bunlardan birini yaz başında balkon masama örtü yaptım. Ahşap olan masada pek bir güzel durdu....
Kıl çuval minderi ortasından kestim. Yukarıda minderin bir yüzü görünüyor yani. Kenarları saçaklı olsun diye tel çektim bol bol...Günlük kullanımda üzerine şeffaf laylon örtülerden örtüyorum tabiki. .

Burada kıl çuval minderlerimin fotoğrafı da var. Daha önce blogcudaydım o zaman paylaşmıştım onları......

Yorumlar

  1. Çuval deyince koşar gelirim bilirsin:)) Çok güzel olmuş canım bence hepisini bir şekilde değerlendir. minder de olur mu acaba diye düşündüm bazı çuvallar yumuşak oluyor dalamıyor. benim aldığım malesef ki onlardan değilmiş ama bu yumuşacık gözüktü gözüme...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Minder olarak yapmıştım zaten. Üzerine rahatça oturulabiliyor. Öğrencilikte koltuk almaktan daha ekonomikti. Taşınırken de daha kolay:)))

      Şu anda böyle yere oturmalık yerim yok maalesef ama bunlar 4 taneydi üçü hala duruyor. Küçük sırt yaslamalık yaptıklarımı ise kullandım hep. Kimi eskidi bile. Kıl çuval çabuk eskiyor, dökülüyor maalesef...

      Sil
  2. Ellerine sağlık canım, çok güzel olmuş, yakışmış, gün ışığı ne güzel vurmuş çiçeklerin üstüne:)

    YanıtlaSil
  3. benim de çok sevdiğim bir doku çuval heybelerim duruyor ama böyle örtüm vardı kullanıp yıkamaktan mahvoldu garibim:)) aslında bir çarşıya indiğimde birkaç metre alıp yeniden çalışabilirim.
    üzerine şu sıcağa dayanıklı şeffaf pvc naylonlar var onlardan kestir hiç kaldırmazsın durur üzerinde.

    YanıtlaSil
  4. çok seviyorum çuval kumaşı.doğal dokusu çok güzel ama pis bir kumaş yaa.dökülüyor diye sende yazmışsın ya.işte dökülme olmasa süper olacak.örtün çok güzel olmuş.iki doğal malzeme uyum süper.!

    YanıtlaSil
  5. bu çuvaldan bende yazmalarda harmanlayıp bi heybe çanta dikmiştim daha lisedeyken. o zamandan belliymiş dikişe merakım. Sonra Bergama da gezerken biri çok beğendi boynumdan çıkarıp satmıştım :) Esnaf çocuğuyuz ne de olsa :) Çok güzel değerlendirmişsin eline sağlık görünce aklıma geldi birden bunlar :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder