Güzel tesadüf:)))

 Ben yine kendimi unuttum tabiki. İnsan arkadaşıyla bir kare fotoğraf çektirmez mi.....

Yavuz'un güzel kızı Okyanus.....


Dün öğleden sonra İzmir Fuarı'na gitmeye karar verdik. Akşama da Gündoğdu'daki Barış Günü konserini izleyecektik. Fuarda dolanırken Devrim sağlık sohbetleri etkinliğinde dünün konuğunun Dr. Yavuz Dizdar olduğunu görmüş. Yavuz benim İstanbul'dan arkadaşım. İsmini mutlaka duymuşsunuzdur. Sağlıklı beslenme, gıdalardaki katkı maddeleri özellikle tavuk ve yoğurttaki tehlikeleri sık sık gündeme getiriyor...

Araya giren kilometreler, zaman....Biz Yavuz'la 10 yıldır görüşmüyorduk. Biraz fuarda dolaştıktan sonra konuşmasını dinlemeye gittik. Etkinlik  sonunda da çıktım karşısına. "Aaaaa Saadet Uslu" diye bir tepki verdi...Kızıyla birlikte gelmiş İzmir'e. Çıktık fuardan bulduğumuz bir yerde çay içtik, geç saatlere kadar muhabbet ettik. Güzel bir tesadüf oldu yani:)))

Yorumlar

  1. Ben de şimdi aaaaa oldum:)))
    3yıl önce yoğurdu evde yapmaya başlamama sebep olan kişi ne zaman çıksa denk de gelirsem kaçırmam dinlerim.

    güzel bir karşılaşma olmuş senin adına sevindim.

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle tesadüfün en hoşlarından biri oldu. Yani Yavuz'un burada konuşacağından bile haberim yokken, aynı günü denk getirip fuarı gezmemiz, Devrim'in çocuklara tuvalet ararken ismini panoda görmesi.....Yavuz eskiden böyle değildi. Sonrasında yaşaığı birkaç olay ve araştırmaya başlaması sektördeki epey bir abukluğu ortaya çıkarmasını sağlamış. Cidden adam gibi adamdır..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. süper yaaa. tanımadığı bir abladan da ona selam olsun :)

      Sil
  3. Dehşet bir doktordur. Ses tonuna da ayrıca bayılırım. Gerçek;sağlık tabuları konusunda cesaretle konuşan üç-beş saygın doktordan birirdir. Senin dostun olmasına da çok sevindim doğrusu Saadetciğim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder