Güllerim.....


 Çalı gibi birşey bu. Bu kış epey budamıştım, neredeyse 3 katı coştu yeniden.....


 Asma gülüm, bir tane de giriş kapısında var....




Güllerimi çektim bahçede. Burada olmayan sarı gülüm var bir de. Açtı epey geçmeye başladı çiçekleri. Bir de henüz açmamış açık pembe asma gülüm var.  Yalnız bu yıl güllerde şu minik yeşil böceklerden çok fazla var. Defalarca yıkadım o böcekleri, ilaçlama yaptım kar etmedi. Üstüne bir de küllenme var ki şimdiye kadar olmamıştı. Annemin güllerinde de varmış aynı sorunlar. Umarım çeçiklerime ciddi bir zarar vermez bu durum....

Yorumlar

  1. nasılda güzeller.içim açıldı baktıkça.ama böceklenme olayı sıkıntılı.nalanım bir ara bununla ilgili bir site yayınlamıştı sanki.sık kullanılanlara ekledim sanıyordum ama bulamadım.bir bak istersen.sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canlı canlı daha bir güzeller, görsen. Ama ben işte börtü böcek huylanıyorum-kaşınıyorum bu mevsim (ki en güzel zamanı) çok haşır neşir olamıyorum bahçeyle.

      Sil
  2. Çok güzeller,denedinizmi bilmiyorum ama küllenmeye kükürt çok iyi geliyor ben çiçeklerimde kullanıyorum iyi sonuç alıyorum.
    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kükürtü ben kullanmadım ama annem denemiş olmamış. Bir de arap sabunu zeytinyağı karışımı dediler onu denedim hafta sonu bakalım...Teşekkür ederim ilginize Mehtap hanım:))

      Sil
  3. Bugün hıdırellez güllerin altında dilek dileme zamanı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet dün akşam Deniz ve ben dilek dileyip gülün altına gömdük:)))

      Sil

Yorum Gönder