Ağaçlara düşman olmak.....


Hükümetin abuk subuk icraatlarına anlam verkmek için uğraşmıyoruz artık. Uğraşamıyoruz belki de. Ama ağaçlara-yeşile düşman olmak en üst seviyeye çıktı artık. 2B'ler, olmayacak yerlere imar izinleri derken İstanbul'un en işlek semtindeki tek yeşil alana göz diktiler şimdi de. Hem de ne için bir bina yığını yapmak için. Çok ihtiyacı var çünkü İstanbul'un yeni alışverişmerkezlerine!!!


Aslınnda karikatür anlatıyor söze gerek bile yok.

Yorumlar

  1. lanet olsun AVM lere!
    inan senede kaç kere gidiyorum bilmiyorum
    belki 2 belki 3
    çarşılar gibisi yok ki?
    niye tıkıştırılıyoruz binalara bilmiyorum!
    sonrada site yapıp "yeşil alanlı" diye reklam ediyorlar
    ya sokağımız kalsın
    apartmanlarımız evlerimiz kalsın
    ama yeşilimiz de kalsın olduğu gibi
    taş yığınları istemiyoruz!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bazı dükkanlar orada olduğu için gidiyoruz bizde. (d&R mesela) Alacağımızı alıp çıkıyoruz. Dolanmayız hiç. Gereksiz vakit kaybı ki ucuz da değiller.....

      Sil
  2. Paylaşımınız,hassasiyetiniz için,sessiz kalmadığınız için çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. ada ve deniz ayni karikatur geldi aklima hatta ben de ayni karikaturu ekledim bloga. Akil almiyor!
    Boyle avrupa karsilastirmasi yapilmasini hic sevmem ama hakikaten elin memleketi agac kesmemek icin yol planlari degistirsin, biz gidelim bina icin agac keselim. Of of ki ne of!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gülçin gördüm seninkini de:))) Aslında haklısın karşılaştırmanda neden rahatsız oluyorsun ki. Adamlar yolları değiştiriyor, binaları kaydırıyor yeri gelince. Biz yakıp-yıkıyoruz. Yeter ki rant sağlayacak bina dikilebilsin yerine....

      Sil
  4. Kentte oturanlar sıcaktan ,güneşten saklanacak bir ağaç gölgesi bulamayacaklar bu gidişle :( Nedir bu yeşile düşmanlık ,AVM açma hırsı.Depremler düşünülerek de boş alanlar bırakılmalı.

    YanıtlaSil
  5. Rant kavgasının sonu hiç gelmeyecek hele bu aç gözlülük ortamında. Üstelik AVMlerdeki dükkanlarda yok satmıyor bir de ödedikleri kiralar düşünülünce,ilk günlerde popüler olanlar bir süre sonra sinek avlıyor.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder