İzmir'de 19 Mayıs dopdolu....

Fotoğraf buradan. Konak belediyesinin etkinlikleri var ayrıca ilgili sitede..



16 Mayıs 2012 Çarşamba günü Bostanlı Rekreasyon Alanı’nda ‘Sokak Basketbolu Turnuvası’ saat 16.00’da başlayacak. 16, 18 ve 20 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek olan turnuva, karma gençler ve karma yıldızlar olmak üzere iki kategoride düzenlenecek. Bostanlı Rekreasyon Alanı’ndaki basketbol sahalarında düzenlenecek olan turnuvanın ücretsiz kayıtları, Bostanlı Rekreasyon Alanı (362 48 28) ve Kültürpark Celal Atik Spor Salonu’ndan (425 04 21- 446 26 15) yapılacak. Kazananların notebook, iPad gibi ödüllere sahip olacağı sokak basketbolu turnuvası için son kayıt ise 10 Mayıs’ta. Detaylı bilgi almak isteyenler www.izmir.bel.tr, www.izmirbsbspor.org, www.izmirbasketboliltemsilciligi.com web adreslerinden yararlanabilir.
17 Mayıs 2012 Perşembe günü üç günlük ‘Gençlik Dağ Kampı’ başlayacak. İzciler, üniversitelerin dağcılık kulüpleri ve özel dağcılık kulüplerinden yaklaşık 120 gencin katılımıyla Homeros Vadisi’nde kurulacak olan kamp için gerekli ekipmanlar da İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanacak. Kampa katılmak isteyenler saat 13.00’te Ege Üniversitesi Mediko park alanı önünde buluşacak. Kampta ilk gün, hoş geldin kokteyli, akşam yemeği ve gece yürüyüşü programları var. Saat 20.30’daki açılış töreninde ise ‘gençlik ateşi’ yakılacak. Aynı gün, Cumhuriyet Meydanı’nda 19.00-20.30 saatleri arasında ‘Cimnastik Şenliği’ yapılacak. Trombolin, kasa hareketleri ve ritmik cimnastikle renklenecek olan gösteriler, 19 Mayıs kutlamalarına ayrı bir hava katacak.
18 Mayıs Cuma günü Bostanlı Rekreasyon Alanı’nda sokak basketbol turnuvası devam edecek. Bostanlı Rekreasyon Alanı’ndaki spor etkinliğinin saati 16.00. Aynı gün, dağ kampında gençler için de çeşitli organizasyonlar hazırlandı. Kahvaltının ardından doğa yürüyüşü yapacak olan gençler, haritayla yön bulma oyunu, sohbet toplantısı, sucuk-ekmek partisi ve konserle güzel bir gün geçirecek. Akşam saatlerinde ise kentin en önemli meydanlarından biri olan Cumhuriyet Meydanı, farklı bir şovla renklenecek. Saat 19.00-21.00 saatleri arasındaki Salsa dans yarışması, dansı seven tüm İzmirlilere açık. Yarışmada birinci olan çifte iPad, ikinci olan çifte notebook, üçüncüye iPod armağan edilecek.
19 Mayıs Cumartesi gününün ilk etkinliği ’19 Mayıs Yol Koşusu’. Saat 09.00’da başlayacak olan koşu, Güzelyalı İskele ile Konak İskele arasındaki yaklaşık 5 kilometrelik parkurda gerçekleşecek. Para ödüllü koşu, gençler, büyükler ve veteranlar olmak üzere toplam 6 kategoride yapılacak. Koşuya katılmak isteyen sporseverler Kültürpark Celal Atik Spor Salonu’ndan ücretsiz kayıt yaptırılabilir, ayrıca www.izmir.bel.tr, www.izmirbsbspor.org web adreslerinden bilgi alabilirler. Kamp programı da Cumartesi günü sona eriyor. Gençler, saat 12.00’de kamptan ayrılacaklar. Aynı gün, ayrıca bir bisiklet turu düzenlenecek. Saat 18.00’de Bostanlı Rekreasyon Alanı’ndan pedal basacak olan gençler, Havagazı Fabrikası’nda buluşacaklar. Günün en önemli etkinliği ise sevilen müzik grubu ‘Mor ve Ötesi’nin konseri. Gündoğdu Meydanı’ndaki konser saat 21.00’de başlayacak.
20 Mayıs Pazar günü ise sokak basketbolu turnuvasının final karşılaşmaları yapılacak. Saat 10.00’da başlayacak olan final maçlarının ardından ödül töreni gerçekleştirilecek. Pazar günü ayrıca, saat 10.00’da ‘İzmir Kayıkları Yarışması’ düzenlenecek. İnciraltı Gemi Müzesi’nin yanından başlayacak olan yarışmayla İzmir Körfezi hareketlenecek.


Yorumlar

Yorum Gönder