Deniz sezonunu açtık....

 Ada hepimizden önce girdi denize. Tutabilene aşkolsun...


 Deniz babasıyla koşarak denize girmeye çalışıyor ama nedense sbaşarılı olamadılar...

 Ada'nın çılgın kanal projesi!!!!

 Deniz ilk kez maske alıştırması yapıyor...


Hayırlısıyla deniz sezonunu açtık. Su beklediğimizden daha sıcaktı.

Dün Urla'ya dedemizin evine gittik. Gelinkaya iye biryer var denize orada girdik. Devrim'de bende suya zor girerizkıyıda oynar geliriz diye düşünüyorduk. Hatta çocuklara "su soğuktur denize girmesenizde olur" gibilerinden konuşmuştuk. Ada dururmu attı kendini hemen. Devrim su soğuk dedi. Ben soğuk psikolojisi ile attım ayağımı denize beklentimin çok üzerinde ılıktı. Hiç üşümeden 2 saat eğlendik döndük.

Yorumlar

  1. Sezon hayırlı olsun:) biz havuza talimiz, neyse bizde de havuzun üzerini açtılar yakında dökülür millet bir iki denemeye daha soğuk buralar cesaret kırıcı:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saol....Burası bu hafta bence aşırı sıcaktı. Kıştan yaza geçildi yine. Ben de daha çocukların montlarını yeni kaldırdım. Hala ince kışlık poyarları yıkıyorum.
      Bugün mesela giremeyiz bu kadar diyorduk su bence çok çok iyiydi. Hiç zorlanmadım ben girerken. Ada uzun süre kıyıda kumla oynadı. Hem krem sürdüm hem de mayıs havası diye çok umursamamıştım. Banyo yaptırırken mayoyla sırtı arasında inanılmaz fark vardı. Resmen kararmış çocuk.

      Sil
  2. ohhh misss devamı gelsinnnn:)) gerçekten güzel havalar ,sanki mevsim sıcaklığının üzerinde gibi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bencede fazla sıcak havalar. Deniz suyu bile tahminimizden sıcaktı. Geçen yıl ancak haziranda girebilmiştik denize. Epey erken aslında...

      Sil
  3. Sezon açılmış, hayırlı olsun:)

    YanıtlaSil
  4. inanmıyorum yaaa deniz burnumuzun dibi gidip ayağımızı bile sokmadık...maaşallah iyi cesaretli senin bıdıklar...
    Hıdırellez akşamı gittik sadece deniz kenarına o zaman gayet ılıktı su...Şimdi canım çekti hemen mayoları bulup öğleden sonra denize girmek istiyorummmm...Ama öğleden sonra kursumuz var fısss diye söndü hevesimm...Bak şimdi yaa yapılır mı bu Saadet hanımmm....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim aklıma da sen geldin biliyor musun. Aslı görse ne der acaba diye. Aslında cumartesi sana uğramaktı niyetim. Nasıl olsa giremeyiz diye. Ama su güzel olup epey zaman geçirince olmadı. Eve git duş, çocuklarla ilgilen vakit geçti. Bir an önce sok ayağını denize çok güzeldi su..

      Sil
  5. Valla süper. Kıskandırın bizi bakalım. Keyifli ve sağlıklı eğlenceler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öyle oldu sanki ama. İzmir'in güzelliği burada. Bir de biz ailecek böyle şeyleri sevince. Deniz olsun toprak olsun bize yetiyor:))

      Sil
  6. Sanki sezonu açmak için pek bi erken gibime geliyor
    karpuz kabuğu denize düştümü bakem hıııııı siz denize giriyonuz :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok düşmedi karpuz kabuğu ama su gayet ılıktı. Ben girerken hiç zorlanmadım. Keyifli yüzdüm. Kötü olan bundan sonra bu su daha da ısınırki o zaman tadı kaçar işte. Urla'nın denizi nispeten erken ısınıyor çok ılık oluyor. Mesela biz Ağustostan sonra Seferihisar tarafını daha çok severiz. Yeni yeni ısınıyor suyu ama denizi çok güzel...

      Sil

Yorum Gönder